Sve vesti Svet

KO VERUJE FAUČIJEVIM SUZAMA: U NAJNOVIJEM TREJLERU ZA FILM O NJEGOVOM ŽIVOTU, KROZ SUZE PRIZNAJE DA PATI OD POSTTRAUMATSKOG POREMEĆAJA

Pisao Elena Vuk

Dr. Entoni Fauči nije uspeo u svakom aspektu ove pandemije koronavirusa.

Ponovo je grešio, to znaju najbolje ljudi koji žive u SAD-u i koji prate dešavanja u toj zemlji, ali vlada Amerike ga i dalje štiti i na neki način stvara od njega “velikog zaštitnika” američke nacije.

Od pokušaja da stvore od njega najnovijeg “sex simbola” do “spasioca zdravlja” naroda Amerike.

DA LI SU ONI REALNI?! GARDIJAN PROGLASIO FAUČIJA ZA “NAJSEKSIPILNIJEG MUŠKARCA NA SVETU”

U novom dokumentarcu koji ima za cilj veličanje lika i dela doktora Faučija, koji u jednom trenutku dokumentarnog filma o njegovom životu i radu, započinje plakati zbog toga koliko mu je život težak.

Propagandni komad koji su režirali John Hoffman i Janet Tobias, u kojem se pokušava prikazati dr. Fauči kao “heroja” pandemije Covid-19, kao i nastojanje da se pozitivno okrenu njegovim prošlim radom u borbi protiv epidemije HIV/AIDS-a, SARS-a i ebole.

Na pitanje o jednom od njegovih prethodnih neuspeha (koja se odnosi na epidemija HIV-a), Fauci je počeo plakati i rekao da ima PTSP. Da stvarno.

Čovek koji se najviše ceni u mainstream medijima … koji se prljavo obogatio TV nastupima i prodajom svojih knjiga … ima “PTSP”.

 

„1981. godine lekovi u lečenju HIV infekcije su se brzo i zastrašujuće razvijali. Bilo je ljutnje na odgovor vlade ”, kaže Fauci u jednom trenutku ovog kratkog isečka film.

Zatim Fauči tvrdi da ima PTSP u, ovo isečku videa:

– “I danas to utiče na vas?”

Fauci: “Da”,

– “Zašto?”

Fauci: “Posttraumatski stresni sindrom”

Ova kratka najava takođe ima za cilj da svaku kritiku koja se odnosi na dr. Faučija uokviri kao “napade”. Očigledno je da je celi ovaj projekat samo još jedan pokušaj da se veliča lik i delo dr. Entonija Faučija.

Propagandni komad premijerno će biti prikazan na Disney+ kanalu, 6. oktobra.

Nulta Tačka/TrendingPolitics