Sve vesti Svet

KONVOJI SLOBODE SE ŠIRE SVETOM! POSLE KANADE I SAD-a POKRENULA SE EVROPA I AUSTRALIJA

KONVOJI SLOBODE SE ŠIRE SVETOM! POSLE KANADE I SAD-a POKRENULA SE EVROPA I AUSTRALIJA KAKO BI SE NAPOKON ZAUSTAVILA KOVID TIRANIJA
Pisao Elena Vuk

Kada iskrena težnja za slobodom napokon probudi uspavane ljude, snaga za borbom protiv pandemijskog terora biće sve jača i neće moći biti zaustavljena. Narodu je dogorelo do noktiju zbog stalnih COVID obaveza i represivnih vladinih mera. Budi se ceo svet i spreman je na obračun sa tlačiteljima.

U Evropi i Australiji niče još konvoja slobode nakon konvoja od 50.000 kanadskih kamiondžija koji su se spustili u Otavu tokom vikenda u borbi protiv drakonskih mandata COVID-a.

Donacija Nulta Tačka

Podrška kanadskim kamiondžijama širom sveta počela je da se manifestuje u Holandiji, gde su konvoji polu-kamiona uočeni kako se okupljaju protiv vakcinalnih pasoša.

 

Konvoji slobode takođe su uočeni u Italiji i Nemačkoj u nedelju.

 

Novoformirani Evropski konvoj slobode objavio je u nedelju objedinjujuću izjavu u kojoj je izneo plan okupljanja u Briselu i okupacije grada dok se ne ukinu sva ograničenja vezana za COVID.

Ne radi se o vakcini ili nevakcinisanima, radi se o pravu ljudi da biraju”, navela je grupa. “Ovde se ne radi o politici, ovde se radi o slobodi ljudske rase.

 

 

Ovo je dodatak protestima koji su već zahvatili holandsku naciju.

 

Prema objavi grupe na Telegramu, konvoji se organiziraju i u Sjedinjenim Državama, Francuskoj, Finskoj i Češkoj i Slovačkoj.

U međuvremenu, Australijanci, koji su izdržali neka od najstrožih ograničenja COVID-a u svetu, mobilišu svoj vlastiti konvoj slobode.

 

Australian Freedom Convoy je već prikupio preko 150.000 dolara na GoFundMe kako bi podržao njihovo putovanje i okupaciju glavnog grada Australije, Kanbere, za koji je najavljeno da će se održati  31. januara.

Na mejnstrim medijima nema priča o svim ovim ljudim,a koji se bore za slobodu, i o ovakvim do sada neviđenim i istorijskim događajima?!

Oni okrivljuju Rusiju za pokret Freedom Convoy.

Nulta Tačka/InfoWars