Sve vesti Svet

KRALJICA ELIZABETA DOČEKALA BIL GEJTSA I DRUGE PREDSTAVNIKE GLOBALISTA U ZAMKU VINDZOR

Kraljica Engleske sastala se sa milijarderima i drugima u zamku Vindzor na raskošnom prijemu. Bil Gejts, Džon Keri i drugi bili su veoma srećni pri susretu sa kraljicom na događaju.

The Queen, 95, put on a stylish display as she welcomed billionaire business leaders, presidential envoys and tech entrepreneurs to Windsor Castle for a lavish reception following a Government investment summit. Pictured, greeting Microsoft co-founder turned philanthropist Bill Gates

Daily Mail je izvestio:

Kraljica je bila veoma elegantna dok je dočekivala poslovne lidere milijardere, predsedničke izaslanike i tehnološke preduzetnike u zamku Vindzor na raskošnom prijemu nakon samita vlade o ulaganjima, u utorak.

Njeno veličanstvo (95), koje je izgledalo veoma šik u usklađenoj tirkiznoj harmoniji sa cvetnim detaljima, upotpunilo je svoju odeću sa par lakiranih crnih cipela, bisernim minđušama i bisernom ogrlicom.

Kraljica je takođe nosila istorijski broš Cullinan V koji ima centralni kamen u obliku srca – i to je isti broš sa srebrnim dijamantom koji je nosila na fotografiji objavljenoj povodom 99. rođendana pokojnog princa Filipa 2020.

Daily Mail je nastavio:

Američki izaslanik za klimu Džon Keri, Poppy Gustafsson, izvršni direktor firme za sajber bezbednost Darktrace i Hamed Bin Zayed Al Nahyan, izvršni direktor Abu Dhabi Investment Authority, bili su među onima koji su se sreli sa visokim članovima kraljevske porodice.

Kraljica, Čarls i princ Vilijam srdačno su pozdravili poslovne lidere i članove vlade, uključujući ministarku inostranih poslova Liz Truss, koja je obukla haljinu kobalt plave boje, i sekretarku za međunarodnu trgovinu Anne-Marie Trevelyan.

Dakle, Džon Keri je sada klimatski izaslanik za SAD kao da je tako nešto potrebno?

Nije bilo reči o obrazloženju skupa. Bil Gejts je povezan sa sada pokojnim pedofilom Džefrijem Epštajnom, a i kraljičin sin bio je povezan sa Epštajnom. Ne znamo da li je to imalo veze sa događajem. Znamo da Gejts zna da je Epštajn mrtav.

Nulta Tačka/GatewayPundit