Sve vesti Svet

LEKAR ŽUJOVIĆ ŠIRI LAŽNE INFORMACIJE! TVRDI DA JE U SRBIJI OD COVID-a 19 UMRLO 20.000 LJUDI!

Širenje panike, straha i dezinformacija postalo je praksa, ne samo u Srbiji već u celom svetu no naša zemlja ima tu ,,ekskluzivu” da paniku i dezinformacije šire najpre zvaničnici a nakon toga što je vrlo teško za poverovati i medicinski radnici koji se utrkuju više od samih političara oko toga na kojim medijima će gostovati.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Najnovija dezinformacija koja dolazi iz kruga medicinara koji se predstavljaju kao druga opcija ,,kriznom štabu” tj. koji se nude predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Građani su do sada navikli na širenje panike iz kruga ,,Ujedinjeni protiv kovida” kroz njihove kampanje koje predstavljaju ljude koji se nisu vakcinisali kao needukovane, neobrazovane, nižeg staleža te time direktno uvredili veći deo populacije.

Ovog puta nije u pitanju uvreda koja dolazi od strane lekara Dejana Žujovića ili njegovih kolega doktora već je u pitanju tvrdnja koja direktno, na više načina unosi uznemirenje u javnost.

Dejan Zujovic (@KumZorzo) | Twitter

Naime, lekar Žujović je u intervjuu za nedeljnik Novi magazin između ostalog izjavio da je u Srbiji do sada umrlo 20.000 ljudi od COVID-a 19 dok zvanične brojke govore da je u Srbiji od virusa korona umrlo 7.092 osoba.

Da se ne obaziremo na ostale delove intervjua, izjave koje govore o tome kako se ovaj lekar direktno nudi Aleksandru Vučiću u želji da smeni dr Kona zajedno sa svojom svitom već da se vežemo za ,,neverovatno” i zabrinjavajuće otkriće o 20.000 žrtava koje spominje lekar Žujović.

Po kojoj osnovi je ovaj lekar došao do brojke od 20.000 žrtava korona virusa kada je i sam ministar zdravlja, Zlatibor Lončar izjavio i ponovio da se u Srbiji nisu radile i ne rade se obdukcije kod osoba koje su umrle a uzrok smrti je COVID 19: ,,Ko utvrdi uzrok smrti bez obdukcije, dobiće Nobelovu nagradu” rekao je tada u izjavi, dr Smrt.

Uvereni smo da bi javnost želela da zna načine na koje je Žujović došao do ove brojke koja je u panično stanje dovela deo populacije, na koji način je on izvršio obdukciju nad 20.000 leševa te zaključio da su umrli od korone, koje grobove je otkopavao da bi to saznao i da li je koristio bager ili ašov?

Naša zemlja je prepuna onih koji se nude vlasti. Bezbroj puta ti ponuđači bivaju odbijeni i poniženi ali oni nastavljaju poput lekara Žujovića, Panića, Radovanovića i njima sličnih.

U jednom trenutku pregovaraju sa patriotskih pokretima u drugom se nude Vučiću u trećem šire paniku, strah, laži, dezinformacije i u tome su najbolji, bolji nego u vršenju obdukcija čini se.

MARIO ZNA OTKRIVA ZAŠTO U SRBIJI NIKADA NEĆE BITI UVEDENA OBAVEZNA VAKCINACIJA ZA GRAĐANE!