Sve vesti Svet

LEKARI IZ SINGAPURA POZIVAJU NA STOPIRANJE VAKCINACIJE DECE ZBOG SMRTI 13-godišnjaka

LEKARI IZ SINGAPURA POZIVAJU NA STOPIRANJE VAKCINACIJE DECE ZBOG SMRTI 13-godišnjaka

Ranije ove nedelje, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) započeo je istragu srmti 13- godišnjaka iz Saginava u državi Mičigen, koja se dogodila tri dana nakon što je dobio drugi vakcinu neimenovanog cepiva protiv koronavirusa.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Valcome proizvođača Fajzer, Moderna i Džonson & Džonson dobile su odobrenje za hitnu upotrebu u sAD-u, a sve tri se takođe koriste u Singapuru.

Medicinari koji su potprisali pismo tvrde da bi CDC trebalo da dobije nekoliko nedelje da bi proizveo pouzdane i uverljive podatke o smrti tinejdžera i mogućnosti veze sa primanjem vakcine. Insistiraju da je to pitanje hitno jer Singapur sprovodi jedan od najagresifnijih programa mRNA na svetu, u kojem se očekuje da će najmanje 200 000 dečaka tinejdžera biti vakcinisano.

“Ne želimo da vidimo više ni jednu sumnju povezanu sa smrću mladih osoba u celom svetu prouzrokovane vakcinom”- navodi se u pismu.

Kako se zabrinutost širi, singapurski roditelji pokrenuli su i peticiju tražeći od vlasti ostrvskog grada-države da obustave vakcinaciju mlađih od 30 godina, posebno školske dece od 12 do 15 godina, dok se ne završi straga CDC-ja. Do sada ga je potpisalo oko 2000 ljudi.

KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE U BUNKERU! SUPER SRBKO!

Vakcinacija je u punom jeku u Singapuru, gdje je preko dva miliona od njegovih 5,7 miliona građana već primilo oba hica iz uboda. Gradska država želi potpuno vakcinisati dvije trećine svog stanovništva, istovremeno poručujući da će radikalno promijeniti svoju strategiju suočavanja s virusom. Grupa singapurskih ministara izjavila je u uvodniku za Straits Times da je plan ukidanje zabrana putovanja i “normalno živjeti s [Covid-19] u našoj sredini”, jer virus nastavlja mutirati.

Vakcinacija je u punom jeku u Singapuru, gde preko dva miliona od njegovih 5,7 miliona građana već primilo obe doze vakcina. Gradska država želi da potpuno vakciniše dve trećine svog stanovništva, istovremeno poručujući da se radikalno promeniti svoju strategiju suočavanja sa virusom.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

NultaTačka/RT.com