Sve vesti Svet

Ludilo je prešlo granicu! MEDIJI: Čovečanstvo na ivici masovnog izumiranja zbog KLIMATSKIH PROMENA

Ludilo je prešlo granicu! MEDIJI: Čovečanstvo na ivici masovnog izumiranja zbog KLIMATSKIH PROMENA

Ako ste mislili da ste do sada videli sve kada je reč o dizanju panike i dezinformacijama zbog takozvanih klimatskih promena, niste jer se i naša redakcija začudila nivou širenja straha u novom tekstu koji se pojavio u medijima a koji govori da će ljudska rasa masovno izumreti zbog tih “klimatskih promena”.

Kako prenose mediji neki ekolozi tvrde da je čovečanstvo već u svom šestom masovnom izumiranju, posebno zato što klimatske promene koje je prouzrokovao čovek prete milijardama vrsta.

U toj novoj takozvanoj studiji, naučnici su predvideli da, iako je ovaj zastrašujući događaj možda već u procesu, njegov vrhunac može potrajati mnogo duže nego što se ranije očekivalo.

Ti “naučnaci” , “stručnjaci” su kroz studiju procenili kada bi moglo da se dogodi sledeće masovno izumiranje.

Nova studija tvrdi da, iako se izumiranje biodiverziteta velikih razmera koje se trenutno dešava, još uvek ne kvalifikuje kao masovno izumiranje, Zemlja se brzo kreće ka šestom takvom događaju.

Kako se navodi: od svog formiranja pre oko 4,5 milijardi godina, Zemlja je doživela pet masovnih izumiranja, pri čemu je oko 75 procenata života planete izbrisano tokom 2,8 miliona godina, što je samo treptaj oka na kosmičkim razmerama.

Širi se duh antiglobalizma! Vojska i naprednjaci potpisuju peticiju protiv “EURO PRAJDA” (FOTO)

Od ovih katastrofalnih događaja, najpoznatiji je najnoviji, a to je džinovski asteroid „Čiksulub“ koji je zbrisao dinosauruse pre 66 miliona godina, zbrisavši 76 odsto svetskih vrsta. (ne znamo kakve veze ima asteroid sa klimatskim promenama ali hajde)

Neki “ekolozi” koji rade na sprovođenju agende Svetskog Ekonomskog Foruma i UN-a tvrde da je čovečanstvo već u svom šestom masovnom izumiranju, posebno zato što klimatske promene koje je prouzrokovao čovek prete milijardama vrsta.

Kunio Kaiho, japanski klimatski naučnik sa Univerziteta Tohoku, navodno je otkrio u studiji, da postoji otprilike proporcionalna veza između prosečne površinske temperature Zemlje, i biodiverziteta Zemlje.

On je kako tvrdi primetio da vrste mogu izumreti iz više razloga, pa da bi razumeli kako bi izgledala „normalna“ stopa izumiranja, ekolozi mere „pozadinsku stopu“ izumiranja, gde 5-10 posto izumiranja vrsta za milion godina odgovara osnovnoj stopi.

Veća stopa, kao što je „više od 10 procenata izumiranja vrsta u kratkom vremenu (npr. stotinama godina) značajan događaj“.

Profesor Kaiho je primetio da velika masovna izumiranja rezultiraju gubitkom više od 60 odsto vrsta, dok se manji događaji dešavaju češće.

Dalje mediji kažu da Iako je krater Čiksulub možda bio spoljna pretnja životu na Zemlji, većina događaja izumiranja je izazvana drastičnim promenama klime, bilo zagrevanjem ili hlađenjem do ekstremnih stepeni.

Profesor nastavlja i tvrdi da je u prethodnim takvim užasnim događajima hlađenje globalne površinske temperature, dovelo do najvećeg masovnog izumiranja kada su se temperature ohladile za 7C.

Mutirana bića- Veštačka Inteligencija predviđa budućnost ljudi u METAVERZUMU

Redakcija NT: 

Morate biti spremni za ovakve spinove i tekstove koje ćete pronaći u mnogim medijima a koji žele da vas u vuku u novu mantru straha kao sa COVID-om samo ovog puta reč je o klimatskim promenama. Svaki put kada vidite tekst o klimatskim promenama i održivom razvoju znajte da su takvi tekstovi naručeni od strane SEF-a, Rokfelera, Soroša, UN-a i svih drugih čiji je plan sprovođenje  masovne kontrole nad čovečanstvom putem straha. 

NultaTačka