Srbija Sve vesti

Širi se duh antiglobalizma! Vojska i naprednjaci potpisuju peticiju protiv “EURO PRAJDA” (FOTO)

Širi se duh antiglobalizma! Vojska i naprednjaci potpisuju peticiju protiv "EURO PRAJDA" (FOTO)

Dok režim zajedno sa svojim medijima i botovima pokušava da spreči svaku akciju patriotskih organizacija koje su se okupile radi sprečavanja Euro Prajda u Beogradu tako što bacaju “koske” i bude spavače koji unose neslogu sa druge strane režim takođe ubacuje i spinove od strane istaknutih naprednjaka koji se navodno zalažu za otkazivanje ovog događaja.

Kakva ludnica, recite. To je i cilj.

Ali, bez obzira na ciljeve grupa “Antiglobalista Srbije” širom naše zemlje deluje po svim gradovima gde prikuplja potpise protiv organizacije Evro Prajda i pravi mrežu ljudi koja će u budućnosti moći da deluje jednako u sprečavanju drugih agendi.

Naprednjaci masovno potpisuju peticiju protiv “EVRO PRAJDA”- Aleksandar Petrović u BUNKERU (VIDEO)

Sredinom nedelje u podkastu Mario ZNA, Aleksandar Petrović (Inforatnik) jedan od učesnika organizacije prikupljanja potpisa protiv održavanja Euro Prajda izjavio je u emisiji da širom Srbije naprednjaci masovno ostavljaju svoje potpise i protive se ideologiji Svetskog Ekonomskog Foruma, SZO-a i ostalih globalističkih organizacija.

Juče kao dokaz tim tvrdnjama, naša redakcija je došla do fotografija koje dokazuju da ne samo da se naprednjaci protive naprednjačkoj politici već i sama vojska.

Protekloih dana prikupljali su se potpisi a kako možete videti na fotografijama i naprednjaci i vojska ostavili su svoj potpis i pridružili se antiglobalističkom duhu.

U Nedelju 21.08 od 17 časova u centru Kragujevca (Kod Krsta) Antiglobalisti Srbije organizuju prikupljanje potpisa za peticiju i zabranu održavanja Evro Prajda.

NultaTačka