Sve vesti Svet

LUDILO! Napravili ‘Tesla odelo’ koje omogućava REALAN virutelni seks

LUDILO! Napravili 'Tesla odelo' koje omogućava REALAN virutelni seks

Proizvođač odela za virtuelnu realnost „Teslasuit“ ima odelo za celo telo čoveka do digitalnog interfejsa sa 90 elektroda dizajniranih da navedu telo da oseti bilo šta, od zagrljaja do kapi kiše do čak i udarca i pucnja. Korisnik odela može da poveže VR naočare i da ‘dodirne’ objekte u metaverzumu.

National Enquirer je ranije ove godine razgovarao sa potpredsednikom Teslasuit-a Polom Nikiasom o „širokom spektru realističnih senzacija odela od osećaja kapi kiše do udarca i pucnja“.

Kako je u podkastu MARIO ZNA najavljena SMRT KRALJICE ELIZABETE i to pre 6 meseci (VIDEO)

Nikias je ove nedelje rekao za Daily Star više o mogućnostima odela i aplikacijama u stvarnom svetu:

„Tesla odelo funkcioniše putem biometrije, haptike i snimanja pokreta, pri čemu se korisnik kalibriše preko računara za igre, tako da se može preneti u proširenu ili virtuelnu stvarnost”.

„Očigledno je da su slučajevi upotrebe zaista dalekosežni – od medicinske rehabilitacije, do obuke za opasne radne scenarije u okruženju koje je sigurno ali simulira opasnost”.

„Izuzetno smo uzbuđeni zbog toga kako se naša tehnologija može koristiti za sve aspekte metaverzuma, od igara, treninga do sadašnje mode”.

Telegram predao podatke o pojedinim korisnicima Nemačkoj

Sara Koks sa Bi-Bi-Sija doživela je prvi „digitalni zagrljaj“ na svetu dok je nosila odelo, iako je čovek sa druge strane bio preko puta sobe – osetila je zagrljaj preko elektroda odela.

“Mogla sam da osetim sve niz leđa, i na ramenima, i na stomaku… i to je zaista uzbudljivo”, rekla je Koks.

Tesla odelo (nije povezano sa Tesla Motors-om Ilona Maska) nikada nije bilo dizajnirano za zagrljaje niti nešto intimnije kao što je seks. Međutim, seksualna industrija se brzo seli u VR jer bi vođenje ljubavi moglo da dobije futuristički naučno-fantastični zaokret sa ovim odelima.

„Korisnici bi mogli da odu na mrežu, da ćaskaju sa seksualnim radnikom preko veb kamere, da se dogovore oko uslova, a zatim da sinhronizuju svoja Tesla odela za potpuno taktilno seksualno iskustvo – sve dok su hiljadama milja daleko“, napisao je Ben Barns iz The Future of Sex.

Jedan izvor iz industrije za odrasle rekao je za National Enquirer da porno industrija pažljivo prati razvoj ovih odela:

„Kada se dokopaju ovakvih odela, hakovaće ih za seks ili napraviti senzore za erogene zone”.

S obzirom na to kako se stvari odvijaju i milijarde dolara koje mega-korporacije prelivaju u metaverzum, nema sumnje da će u ovoj deceniji deo ljudske populacije koristiti VR za posao, obrazovanje i/ili seks. Čini se da bi nošenje haptičkih odela za celo telo takođe moglo biti deo VR iskustva.

Nulta Tačka/ZeroHedge