Sve vesti Svet

Majkrosoft u saradnji sa bankama uvodi tehnologiju prepoznavanja lica

Majkrosoft u saradnji sa bankama uvodi tehnologiju prepoznavanja lica

Majkrosoft je najavio petogodišnje partnerstvo sa Nacionalnom bankom Australije (NAB) za razvoj i investiranje u multi-cloud tehnologiju NAB-a i Banke Novog Zelanda. Dve organizacije traže načine za identifikaciju klijenata pomoću prepoznavanja lica.

Partnerstvo će pratiti razvoj multi-cloud ekosistema koji će ugostiti 1.000 NAB-ovih aplikacija na Microsoft Azure kao primarnoj usluzi u oblaku, a druge usluge u oblaku kao sekundarni oblak ako bude potrebno.

„Potrebe naših klijenata se nisu promenile, ali njihova očekivanja o tome kako pružamo personalizovaniju uslugu su se promenila“, rekao je šef tehnologije i operativnih operacija NAB-a Patrik Vrajt.

„Da bismo isporučili usluge klijentima, moramo da ulažemo u najnoviju tehnologiju, koristeći globalne lidere kao što je Microsoft da nam pomognu da svojim klijentima pružimo nove usluge, brzo i u velikom obimu”.

U Danskoj osnovana stranka koju vodi VEŠTAČKA INTELIGENCIJA! Kandidat na opštim izborima 2023.

„Ulaganje koje smo do sada ostvarili u tehnologiju izgradilo je snažnu osnovu koja je na prvom mestu u oblaku i koja je omogućila kolegama da rade bolje i pruže mnogo bolja iskustva našim klijentima. Oduševljeni smo što imamo Majkrosoftovu podršku i ulaganje u ovo partnerstvo, kako bismo dalje prebacili banku u oblak”.

„Zajedno ćemo poboljšati otpornost NAB i BNZ bankarskih usluga i smanjiti vremenske rokove razvoja za promene i poboljšanja sistema, sa šest nedelja na samo dva dana”.

NAB je istraživao biometriju, uključujući sisteme praćenja ponašanja i glasa. Već radi na dokazu koncepta koji bi pokazao kako bi prepoznavanje lica moglo da zameni potrebu za debitnom karticom na bankomatu. Međutim, PIN za autentifikaciju bi i dalje bio potreban nakon verifikacije lica.

MARIO ZNA UŽIVO- Počinje ŽURKA- Ovo su dokazi koje GLOBALISTI i njihovi PULENI ne mogu da obore

Nulta Tačka/ReclaimTheNet