Sve vesti Svet

Maksvelova će u zatvoru zarađivati 15 centi na sat za čišćenje WC-a! Žali se da joj služe crvljivu hranu

Maksvelova će u zatvoru zarađivati 15 centi na sat za čišćenje WC-a! Žali se da joj služe crvljivu hranu

Devojka pokojnog američkog finansijera i seksualnog prestupnika Džefrija Epštajna, Gislen Maksvel, osuđena je za nekoliko seksualnih delikata, a trebalo bi da bude puštena iz zatvora 2037. godine.

Maksvelova će zarađivati samo 15 do 27 centi za čišćenje toaleta i pranje sudova u svom novom zatvoru, a potencijalno bi mogla biti na meti drugih zatvorenika ako ne prestane da se žali na svoj život, piše The Daili Mail, pozivajući se na zatvorske konsultante.

Prema rečima konsultanta, Maksvelovoj će biti dodeljena dužnost da čisti toalete i pere sudove pre nego što dobije dugoročan posao kao što je upravljanje platnim spiskom ili očitavanje vodomera.

Nedavno je bivša devojka Džefrija Epstajna prebačena u FCI Talahasi iz Metropoliten pritvorskog centra u Bruklinu. Konsultanti su za Dejli mejl rekli da je transfer bio “veliki korak”.

Obećali su da će se u zatvoru u Talahasju osećati kao u “Diznilendu” u poređenju sa pritvorskim centrom u Bruklinu gde se Maksvelova žalila da joj služe hranu sa crvima.

„Sigurno nije dobila jedno od najgorih mesta. To je verovatno najbolje što je mogla da dobije u datim okolnostima“, rekla je Holi Kulman, suosnivač Pink Ladi Prison Consultants, za The Mail.

Međutim, Maksvelova će lako biti meta ubica i žene koje su počinile ozbiljne prekršaje a koje je okružuju, i koje bi mogle da je ciljaju ako se ne ponaša ponizno i ne prestane da se žali na svoj život – nešto što bi često radila tokom svog boravka u MDC-u.

Bivša devojka Džefrija Epštajna, je osuđena na 20 godina zatvora zbog nekoliko tačaka za seksualnu trgovinu.

Očekuje se da će ona biti puštena iz zatvora 2037. godine.

Njen bivši dečko Epštajn navodno je izvršio je samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji 2019 pod sumnjivim okolnostima.

NultaTačka