Srbija Sve vesti

Mediji u Srbiji nastavljaju sa promocijom VIRUSA ZAPADNOG NILA- evo zašto to rade i ko zarađuje od komaraca

Mediji u Srbiji nastavljaju sa promocijom VIRUSA ZAPADNOG NILA- evo zašto to rade i ko zarađuje od komaraca

Fali nam još i paradjz virus a može i patlidžan.

Kako prenose mejnstrim mediji u Srbiji u nastavku agende zastrašivanja pored svog mogućeg svakodnevnog zastrašivanja na teritoriji Srbije do danas je registrovano 105 slučajeva obolevanja od groznice Zapadnog Nila, saopštio je danas Insistut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.

Kako se navodi, u Moravičkom okrugu prijavljen je jedan oboleli, kao i u Zlatiborskom, Pomoravskom, Severnobanatskom, Kolubarskom, Braničevskom, Pomoravskom, Severnobanatskom i Kolubarskom, dva u Braničevskom, po četiri u Podunavskom i Sremskom, sedam u Srednjebanatskom, 11 u Južnobačkom, 13 u Šumadijskom i 16 u Južnobanatskom okrugu, dok su na teritoriji Beograda registrovana 43 slučaja.

Engleska planira otvaranje “CENTARA ZA GREJANJE” za građane koji nemaju dovoljno novca da plate račune

Infеkciја virusоm Zаpаdnоg Nilа је zvаničnо prvi put rеgistrоvаnа u humаnој pоpulаciјi nа tеritоriјi Srbiје krајеm јulа 2012. gоdinе.

Od kada je pokrenuta akcija promovisanja ovog virusa primetni su članci u mejnstrim medijima sa naslovima “Čuvajte se ujeda komarca” i slični. Ti i takvi tekstovi ukoliko ih otvorite primetićete da su to reklame za sredstva za odbrau od komaraca ili ublažavanje osipa nakon ujeda a ko na kraju svega toga profitira?

Pa, farmakomafija.

NultaTačka