Sve vesti Svet

MEJNSTRIM MEDIJI KAŽU “NOVAK SE VAKCINISAO”! NAJAVLJUJU DA ĆE ĐOKOVIĆ IGRATI U MELBURNU A ON IGRA U SIDNEJU ZA KOJI MU NIJE POTREBNA VAKCINA

Jutros su mejnstrim provakserski mediji digli pravu džegu kada su na sva usta preneli ekskluzivnu vest da će Novak Đoković igrati na Australijan Openu te da je time potvrdio svoj vakcinalni status.

Situacija oko je ovakvi mediji bruje već mesec dana se ne smiruje a juče je bio zadnji dan da se Đoković izjasni da li će učestvovati na AO turniru za čije učešće je potrebno da igrači budu vakcinisani po pravilima države Viktorija.

Međutim, jutros su svi mediji preneli da je Đoković na spisku za ATP kup koji počinje u Sidneju 1. Januara te time zaključili da će on igrati u Melburno što je pogrešno jer u Sidneju ne postoje zdravstvena pravila kao u Melburnu.

Želja farmakomafije i medijske mafije je previlika kada je reč o Novakovoj situaciji i verovatno zbog njegovog uticaja kao i bombastičnog naslova svi oni su preneli ovu vest koja nema nikako uporište u istini.

Đoković je nekoliko puta do sada ponovio da neće ni po koju cenu otkrivati svoj vakcinalni status.

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA!