Sve vesti Svet

MEJNSTRIM MEDIJI U ŠOKU! NAKON ŠTO JE OTKRIO DA NIJE VAKCINISAN I DA JE PREVARIO SVE, POZNATI IGRAČ AMERIČKOG FUDBALA REKAO DA SE OD COVID-a IZLEČIO UZ POMOĆ IVERMEKTINA

Prirodnim imunitetom do zdravlja, Aron Rodžers pobedio COVID 19.

Aron Rodžers se oporavio od COVID-a 19 uprkos tome što nije vakcinisan protiv virusa. On je juče uprkos pritiscima počeo meč kao kvoterbek Grin Bej Pekersa u njihovoj utakmici protiv Sijetl Sihoksa.

Fox news je objavio da je Rodžers bio primoran da propusti prošlonedeljnu utakmicu protiv Kanzas Siti Čifsa jer je bio pozitivan na COVID-19, a potom je otkriveno da nikada nije bio vakcinisan. Ovo ga je dovelo u nezgodan položaj, jer je rekao da je bio „imunizovan“ tokom leta kada su ga pitali o statusu vakcinacije.

Rodžers je kasnije kažnjen sa 14.000 dolara zbog kršenja protokola lige protiv COVID-a 19, a Pekersi su kažnjeni sa 300.000 dolara. Uprkos tome, on je ostao pri svojim stavovima kada je u pitanju vakcina.

„Neka pravila, za mene, uopšte nisu zasnovana na nauci. Oni samo pokušavaju da izigraju i sramote ljude, kao što je potreba da nose masku na podijumu kada je svaka osoba u prostoriji vakcinisana i nosi masku – za mene nema smisla”, rekao je Aron prošle nedelje, prema Fox News-u. „Pratio sam svaki pojedinačni protokol do kraja, ako izuzmemo jedino ovaj koji sam upravo pomenuo jer mi zapravo nema smisla. Moja dnevna rutina je rutina nevakcinisane osobe.”

Rodžers se kasnije ponovio u drugom intervjuu.

„Razumem da je ovo pitanje, generalno, veoma teško za mnoge ljude, jer govorimo o javnom zdravlju. Ja to potpuno poštujem. Doneo sam odluku koja je bila u najboljem interesu na osnovu konsultacija sa mojim lekarima”, rekao je Aron u drugom intervjuu, prema Pipl magazinu. „Razumem da to neće svi nužno razumeti, ali poštujem svačije mišljenje.”

„Ja sam sportista. Ja nisam aktivista”, dodao je on. „Tako da ću se vratiti da radim ono što najbolje radim, a to je igranje fudbala. Podelio sam svoje mišljenje. Nije to bilo neozbiljno. To je uključivalo mnogo proučavanja i ono što sam osećao da je u mom najboljem interesu za moje telo.”

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! SVE PUCA! DR BORISLAV ANTONIJEVIĆ I MARIO ZNA RASTURILI NAPAĆENE PROVAXXXERE!

Na kraju, Rodžers oseća da bi trebalo da bude slobodan da donosi sopstvene odluke o tome šta ulazi u njegovo telo i da ga niko ne tera da primi ubod, navodi The New York Post.

„Čvrsto verujem u telesnu autonomiju i sposobnost da donosite odluke za svoje telo, a ne da morate da pristanete na neku probuđenu kulturu ili ludu grupu pojedinaca koji kažu da morate nešto da uradite. Zdravlje nije jedinstveno za sve“, rekao je on.

NultaTačka/RedVoice