Sve vesti Svet

MEKAFIJEVA UDOVICA PODELILA FOTOGRAFIJU KOJA JE NAVODNO NJEGOVA POSLEDNJA PORUKA PRED SAMOUBISTVO!

Pisao Elena Vuk

Objavivši sliku navodne samoubilačke poruke Džona MekAfija( Johna McAfeeja ), njegova udovica Džanis( Janice ) prokomentarisala je da to više zvuči kao nacrt tvita. Ona i dalje sumnja u službeno objašnjenje Španskih vlasti da se MekAfi( McAfee ) obesio u zatvoru.

„Ova napomena ne zvuči nimalo nalik nekome ko nema nade i razmišlja o okončanju svog života. Ova belška zvuči kao jedan od Džonovih tvitova ”, rekla je u utorak.

Veći deo teksta napisan na papiru rukom, iškraban je, ostavljajući fraze poput „fantomski parazit“ i „kontrolišem svoju budućnost, koja ne postoji“, a znanje opisuje kao „puki pepeo sećanja“.

Činilo se da većina ljudi koji su odgovarali na Tviteru slažu sa sa njenom interpretacijom. “Siguran sam da bi vas spomenuo da je to samoubilačka poruka.. Rekao vam da voli vas i njegovu porodicu”, napisala je jedna osoba. “Svi tragovi mi govore da je ovo nacrt nečega što je pokušavao napisati, ali ne i da završi svoj život.”

ČUDESAN ŽIVOT I SUMNJIVA SMRT DŽONA MEKAFIJA!

„Da sam se ja odlučio ubiti, makar bi napisao zašto to radim. Ne bih još uvek radio na prvom nacrtu ”, rekao je drugi korisnik Tvitera.

Španske vlasti rekle su da je MekAfi( McAfee – 75 godina ) pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji u Barseloni 23. juna, nakon što je sudija presudio da dozvoli njegovo izručenje SAD-u zbog optužbi za utaju poreza. Ekscentrični bivši milioner više puta je rekao da nikada neće izvršiti samoubistvo.

U nastavku tvit-a, MekAfijeva udovica rekla je da je rukopis na belešci “čudan” i da sumnja u njegovu autentičnost.

“Čita se više kao da neko pokušava da kopira Džonov stil tvitova”, rekla je. “A ako je ova beleška pronađena u njegovom džepu, gde su naznake savijanja papira?”

Dženis, koja se 2013. godine udala za MekAfija, odbila je prihvatiti službeni izveštaj o smrti svog supruga. Prošle nedelje rekla je da se “očigledno događa prikrivanje”.

“Iz zatvora nismo dobili smrtovnicu, zvanični izveštaj sa obdukcije ili bilo koji zvanični izveštaj”, rekla je u izjavi.

“Razumem da nekim stvarima treba vremena, ali nedostatak saradnje Španskih vlasti samo potvrđuje naše sumnje da nešto sakrivaju.”

Nulta Tačka/RT