Sve vesti Svet

Mladića izbacili iz tržnog centra jer je nosio masku za lice sa podrškom Trampu

Mladića izbacili iz tržnog centra jer je nosio masku za lice sa podrškom Trampu
Pisao Elena Vuk

Izgleda da je došlo vreme da se opet dele na plave i crvene, bez obzira na to da li nose maske na licu, verovatno nije ni bitno više da li su bockani ili ne, već je bitno koji si političke boje.

Na snimku postavljenom na Tviteru vidi se kako je mladić primoran da napusti javni tržni centar jer se obezbeđenje aktiviralo samo zbog njegove maske za lice koja je na sebi imala ispisano “Tramp”.

„Imam ovu masku već nedelju dana, i dolazim ovde skoro svaki dan. Ovo je prvi put da je neko nešto rekao“, objasnio je momak sa Trampovom maskom.

Čuvar je nastavio da tvrdi da je mladićeva maska za lice bila „provokativna“ pre nego što je skrenuo pažnju na mladu ženu koja je snimala scenu.

„Isključićeš to, ili odlaziš odavde“, rekao je policajac devojci iza kamere. „Isključi ga ili idi.”

Ovaj očiti napad na slobodu govora postaje sve normalniji u Americi jer nedavni snimci pokazuju dva odvojena incidenta u kojima je putnicima u avio-kompaniji rečeno da skinu svoje maske „Idemo Brendona“.

U sredu je putnik kompanije Allegiant Airlines izbačen sa leta jer je na svojoj maski imao natpis: „Idemo Brendone“.

Pre dve nedelje, putnik Spirit Airlinesa snimljen kako ga stjuardesa primorava da skine masku „Idemo Brendona“ ili će biti izbačen sa leta.

Dok levica nastavlja da prihvata opsesiju protiv slobode govora, mafije za otkazivanje kulture, politički motivisani susreti kao što je ovaj biće sve češći.

Nulta Tačka/InfoWars