Sve vesti Svet

Najnovija studija iz nemačke potvrdila! “Zaključavanje nije imalo nikave efekte u zaustavljanju zaraze”

Najnovije istraživanje nemačkih naučnika sa minhenskog univerziteta otkrilo je da zaključavanja nisu imala nikakav uticaj na smanjenje stope zaraze koronavirusom u zemlji.

“Analitičari sa minhenskog univerziteta nisu pronašli” nikakvu direktnu vezu “između zatvaranja građana nemačke i pada stope zaraze u zemlji” izveštava Telegraph.

Ova studija je otkrila da su u sva tri navrata pre nego što je Nemačka uvela zatvaranja u Novembru, Decembu i Aprilu stope zaraze već počele da padaju.

Germany enters tightened lockdown as Covid-19 deaths hit new high

Kako je i Nulta Tačka pisala prošle godine pre nasilnog gašenja našeg portala iz nemačkog ministarstva unutrašnjih poslova isplivala je studija koja otkriva uticaj zaključavanja. Kako je stajalo i kako stoji u pomenutoj studiji zaklučavanja mogu dovesti do veće stope smrtnosti nego od samog koronavirusa i to prvenstveno jer je onemogućeno lečenje onima koji boluju od hroničnih oboljenja.

Ovo nikako nije jedina studija koja je zaključila da su zaključavanja potpuno beskorisna i da prosto ne funkcionišu.

LJUDSKOJ GLUPOSTI NEMA KRAJA! Umetničko delo koje ne postoji prodato za 18 000 dolara!

Studija koja je objavljena u januaru, a koju su u januaru objavili istraživači sa Stanforda, otkrila je da obavezna zaključavanja ne pružaju nikakvu korist kada je reč o sprečavanju širenja COVID-a 19.

Još u martu, profesor medicine sa Stanforda, dr. Jay Bhattacharya rekao je za Newsweek da su zatvaranja zbog COVID-19 “najgora greška u javnom zdravstvu u posljednjih 100 godina.”

Ranije ove godine, akademici sa Dukea, Harvarda i Johnsa Hopkinsa zaključili su da bi u naredne dve decenije moglo doći do oko milion više smrtnih slučajeva kao rezultat zaključavanja.

 

O uredniku

Mario Bojić