Sve vesti Svet

NAJNOVIJA STUDIJA SA JOHNS HOPKINS INSTITUTA TVRDI DA JE SMRTNOST OD COVID-a MEĐU DECO 0%!

Umesto da prizna nauku, dr Makari kaže da CDC nastavlja da koristi „lažne dokaze“ da bi vakcinu protiv COVID-a gurnuo na decu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Tim istraživača Johns Hopkinsa nedavno je izvestio da su prilikom proučavanja grupe od oko 48.000 dece pronašli nula smrtnih slučajeva od COVID-a među zdravom decom, ali taj podatak Centru za kontrolu bolesti CDC nije važan.

Dr Marti Makari je medicinski stručnjak i profesor na Medicinskom fakultetu Johns Hopkins, Bloomberg School of Public Health i Carey Business School. Njegov istraživački tim „radio je sa neprofitnom organizacijom FAIR Health na analizi približno 48.000 dece mlađe od 18 godina kojima je dijagnostikovana Covid infekcija u podacima zdravstvenog osiguranja od aprila do avgusta 2020.“

Nakon proučavanja sveobuhvatnih podataka o hiljadama dece, tim je „utvrdio nultu stopu smrtnosti među decom bez ranijih zdravstvenih stanja poput leukemije“. Umesto da prizna ovu naučnu stvarnost, Makari kaže da CDC nastavlja da koristi „lažne dokaze” da bi vakcinu protiv COVID-a gurnuo na decu.
Kao što je Makari primetio u ponedeljak u Wall Street Journal-u, implikacije istraživanja njegovog tima su ogromne. „[Ako naše istraživanje] opstane, to ima značajne implikacije na zdravu decu i na to da li su im potrebne dve doze vakcine“, kaže Makari. Na kraju, „Nacionalno udruženje za obrazovanje je raspravljalo da li da traži od škola da zahtevaju vakcinaciju pre nego što se lično vrate u školu. Kako oni ili bilo ko može raspravljati o tom pitanju bez pravih podataka? “

KAKO? 75% ONIH KOJI SU ZARAŽENI KORONOM U SINGAPURU SU VAKCINISANI!

Makarijevo pitanje je očigledno, ali ne manje pravovremeno. Makari kaže da se naduvani brojevi smrtnih slučajeva od COVID-a i dalje ispravljaju i „revidiraju naniže“.

Ali umesto da se bori protiv institucionalnog nepoverenja naučnim podacima i raspravama, Makari kaže da CDC izbegava transparentnost i rigorozne istrage. U ponedeljak je napao agenciju rekavši da “povećava broj Covid hospitalizacija i smrtnih slučajeva i neće razmatrati da li je jedna doza dovoljna”. Prema Makari-u, ovaj problem je sistemski.

Makari kaže da „ogroman broj vladinih i privatnih politika“ u vezi sa vakcinacijom dece zavisi od jedne tačke vrlo sumnjivih podataka. CDC tvrdi da je 335 dece mlađe od 18 godina umrlo sa dijagnozom COVID u svom dosijeu. Međutim, Makari izveštava da, „CDC, koji ima 21.000 zaposlenih, nije istraživao svaku smrt da bi utvrdio da li ju je Covid izazvao ili je u pitanju prethodno zdravstveno stanje“.

„Bez ovih podataka, Savetodavni komitet za prakse imunizacije CDC-a u maju je odlučio da su koristi od vakcinacije od dve doze veće od rizika za svu decu od 12 do 15 godina“, primećuje Makari. „Napisao sam stotine recenziranih medicinskih studija i ne mogu se setiti nijednog urednika časopisa koji bi prihvatio tvrdnju da je 335 smrtnih slučajeva posledica virusa, a da podaci ne pokazuju da li je virus slučajan ili uzročnik, i bez analize relevantnih faktora rizika poput gojaznosti “.
Prema Makariju, CDC prkosi normama medicinskog istraživanja, propagirajući „krhku“ tvrdnju bez dovoljno istraživanja ili transparentnosti. I ovo nije izolovan incident. Makari ilustruje da je to deo obrasca.

Direktor CDC-a Rochelle Walensky tvrdi da se 200 hospitalizacija dece i da se jedna smrt može sprečiti tokom četiri meseca ako se vakciniše milion adolescenata. Makari nije uveren. Kaže da, „Izveštaj agencije za adolescentnu hospitalizaciju, poput broja smrtnih slučajeva, ne razlikuje na vebsajtu da li je dete hospitalizovano zbog Covid-a ili sa Covid-om.“

Ovo je problem jer postoji očigledna razlika između ovih kategorija pacijenata. Bolnice često ispituju pacijente na COVID kao rutinu, čak i ako ništa ne odaje da su zaraženi virusom(nemaju simptome). Ali prema metrici Walensky-a, Makari kaže „Asimptomatsko dete koje ima pozitivne testove nakon što je povređeno u biciklističkoj nesreći računalo bi se kao„ Covid hospitalizacija “.“

Makari kaže da se nepouzdano izveštavanje CDC-a tu ne zaustavlja. Dodaje da, „CDC takođe može biti manipulativan sa prikupljanjem podataka o komplikacijama vakcine.“ CDC zasniva svoju analizu rizika i koristi za vakcinaciju sve dece na stopama komplikacija iz baze podataka sistema izveštavanja o neželjenim događajima o vakcinama (Vaers). Međutim, Makari tvrdi da se ova baza podataka sastoji od samoprijavljenih, sirovih podataka koji „nisu verifikovani i verovatno premalo prijavljuju neželjene događaje“.

KAKO? 75% ONIH KOJI SU ZARAŽENI KORONOM U SINGAPURU SU VAKCINISANI!

Sve je ovo samo vrh ledenog brega propusta u CDC podacima i analizama, kaže istraživač. Do danas, kaže Makari, CDC još uvek ne dokumentuje svakodnevne nove hospitalizacije zbog COVID bolesti. Umesto toga, izveštava o naduvanoj stopi hospitalizacije za svakog pacijenta koji ima pozitivan test na virus. I dok CDC gura vakcinu na Amerikance, Makari kaže da agencija izgleda potpuno nezainteresovana za otkrivanje stopa prirodnog imuniteta.

Umesto da teže za transparentnošću, CDC i drugi veliki entiteti izbegavaju naučna istraživanja i utišavaju one koji se usude da postave nezgodna pitanja. „CDC ne samo da je odbio da ispita mogućnost režima jedne doze za maloletnike; Harvardski epidemiolog Martin Kulldorff rekao mi je da je izbačen iz radne grupe savetodavnog odbora za bezbednost Covid-vakcina nakon što je izrazio suprotno mišljenje “, primećuje Makari.

CDC i Američka administracija za hranu i lekove koji odobravaju vakcine zapošljavaju 39.000 pojedinaca, ali ključni naučni podaci i dalje nedostaju više od godinu dana da unište COVID zatvaranja, primećuje Makari. Umesto da se oslanja na „neproverene podatke“, Makari kaže, „CDC ili Uprava za hranu i lekove trebalo bi da ekspeditivno odrede lekare da istraže svaku od hiljadu komplikacija vakcine prijavljenih Vaersu.“ Prema Makarijevim nalazima, agencija bi takođe trebalo da preispita svoje tvrdnje u vezi sa smrtnošću dece i hospitalizacijom.

CDC nije jedini entitet čije doktrine su zasnovane na ovim nalazima. Iako je Makarijev tim zabeležio nula smrtnih slučajeva od COVID-a za zdravu decu, deca širom zemlje i dalje pate od drakonskih mera kao što je nošenje maski i drugih ograničenja nametnutih na osnovu uverenja da je COVID visoko rizičan za decu.
Inspirisani demokratskim stanovištem, države poput Konektikata, Novog Meksika, Havaja, Virdžinije, Njujorka i Vašingtona prisiljavaju studente K-12 da nose maske, bez obzira na njihov status vakcinacije. U međuvremenu, CNN, NBC News, CBS News i drugi nastavljaju da propagiraju narativ da bi deca trebalo da se „maskiraju“, ili inače.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/TheFederalist