Sve vesti Svet

NAJNOVIJI PODACI IZ VELIKE BRITANIJE! VAKCINISANI IMAJU TRI PUTA VEĆE ŠANSE DA UMRU OD DELTA VARIJANTE!

NAJNOVIJI PODACI IZ VELIKE BRITANIJE! VAKCINISANI IMAJU TRI PUTA VEĆE ŠANSE DA UMRU OD DELTA VARIJANTE!
Pisao Elena Vuk

U brifingu pod naslovom „SARS-CoV-2 zabrinjavajuće varijante i varijante pod istragom u Engleskoj“ ispitane su sve trenutno poznate varijante COVID-19.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Što se tiče najopasnije varijante( Delta varijanta ), vlada Velike Britanije priznaje da je kod vakcinisane osobe 3,25 puta veća verovatnoća da će umreti, od one koja nije primila eksperimentalnu vakcinu.

Od 117 smrtnih slučajeva koji su se dogodili u roku od 28 dana od infekcije, 44 su bile nevakcinisane osobe.
Grafikoni pokazuju da je jedan od preminulih primio prvu dozu vakcine 21 dan pre smrti, a njih 19 je primilo jednu dozu vakcine više od 21 dan pre smrti.

Grafikoni:

50 ljudi koji su umrli od Delta varijante primili su obe doze COVID-19 vakcine.Ukupno je umrlo 70 od 27.192 vakcinisanih pojedinaca u studiji, što je 0,26% stopa smrtnosti.

U međuvremenu je umrlo 44 od 53.822 nevakcinisanih osobe u istoj studiji, što je rezultiralo 0,08% smrtnosti.

Članak objavljen u petak u časopisu Wall Street Journal koji pokazuje preliminarne nalaze Izraelskih zdravstvenih zvaničnika otkrio je da je više od polovine odraslih osoba zaraženih od izbijanja Delta varijante u Izraelu primilo vakcinu.

“Otprilike polovina odraslih osoba zaraženih Delta varijantom Covid-19 u Izraelu u potpunosti je vakcinisana vakcinom firme Pfizer Inc.”, piše WSJ.

Koristeći gornje tabele Britanske vlade za referencu, može se zaključiti da će odrasli Izraelci zaraženi Delta varijantom koji su primili jednu dozu vakcine protiv COVID-19 umanjiti više na pola.

Dakle, još jednom, Delta varijanta je opasnija za vakcinisane ljude.

Naravno, glavni mediji ignorišu ove podatke i umesto toga tvrde da je varijanta Delta pretnja nevakcinisanim ljudima i da vakcine protiv COVID-19 štite od nje.

U četvrtak je Američki predsednik Joe Biden koristio Delta varijantu da pozove Amerikance na vakcinaciju!

„Šest stotina hiljada Amerikanaca je umrlo, a sa ovom Delta varijantom znate da će biti i drugih. Znate da će se to dogoditi. Moramo vakcinisati mlade ljude ”, rekao je Biden u zajedničkom centru u Raleighu u Sjevernoj Karolini.

“Podaci ne mogu biti jasniji: ako ste vakcinisani, na sigurnom ste”, dodao je. “Još uvijek postoji rizik da se ozbiljno razbolite ili umrete ako zapravo niste vakcinisani, to je samo činjenica.”

Službeni Twitter nalog Joe-a Bajden-a u četvrtak je takođe poslao video poruku na kojem dr. Anthony Fauci poziva Amerikance da se vakcinišu, još jednom koristeći Delta varijantu da zaplaši ljude da budu eksperimentalno vakcinisani.

Cela Britanska studija, pogledajte u nastavku:

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

NultaTačka/Infowars