Sve vesti Svet

NAJVEĆA FIRMA ZA VOLSTRITA ZABRANJUJE ULAZ NEZAPOSLENIMA KOJI NISU VAKCINISANI

NAJVEĆA FIRMA ZA VOLSTRITA ZABRANJUJE ULAZ NEZAPOSLENIMA KOJI NISU VAKCINISANI

Gigant sa Volstrita, najveća firma – američka investiciona banka „Morgan Stenli“, zabraniće ulazak u svoje kancelarije u Njujorku zaposlenima i klijentima koji nisu potpuno vakcinisani protiv kovida 19.

TVORAC ANTIVIRUSA John McAfee izvršio samoubistvo u zatvoru! Pre toga tvitovao: “Ukoliko se obesim kao Epštajn, to neće biti moja krivica”

Zaposleni koji nisu vakcinisani moraće da rade na daljinu, naveli su mediji, pozivajući se na izvor koji je upućen u u ovu situaciju.

Pravila stupaju na snagu sledećeg meseca, a cilj je da se omogući ukidanje ostalih mera povezanih sa kovidom-19.
Prošle nedelje direktor banke je pozvao zaposlene da se vrate u kancelarije, a u internom memorandumu navodi se da će od 12. jula svi morati da budu potpuno vakcinisani da bi ušli u zgrade „Morgan Stenlija“ u Njujorku i Vestčesteru.

Banka za sada očekuje da se zaposleni sami izjasne o tome da li su vakcinisani ili ne, ali bi naknadno mogla da zatraži dokaz o statusu vakcinacije.

Portal „Bizlajf“ podseća da se nedavno izvršni direktor „Morgan Stenlija“ Džejms Gorman obrušio na zaposlene koji se nerado vraćaju na posao iako se mere za sprečavanje širenja virusa korona postepeno ukidaju.

Ako možete da idete u restoran u Njujorku, možete da dođete i u kancelariju“, rekao je tada Gorman.