Srbija Sve vesti

Nakon bolesnog dokumentarca na Pinku tužilaštvo pozvalo Baku Praseta na informativni razgovor- Željka Mitrovića niko nije zvao

Nakon bolesnog dokumentarca na Pinku tužilaštvo pozvalo Baku Praseta na informativni razgovor- Željka Mitrovića niko nije zvao

Više javno tužilaštvo pozvalo je Bogdana Ilića (Baku Praseta) na informativni razgovor zbog sumnje na utaju poreza ali i na korišćenje opojnih supstanci, nakon emitovanja sramnog „dokumentarca“ o popularnom jutjuberu na televiziji Pink sinoć u 20 časova koji je bio prepun lažnih informacija, takozvanih “svedoka saradnika” i brutalnih uvreda.

„Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na Bogdana Ilića i S.V. u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela Poreska utaja, s obzirom da iz informacija objavljenih u medijima proizilazi sumnja u znatnu nesrazmeru između imovine Ilića, koju eksponira i njegovih prihoda“, ističu za Danas u VJT.

Kako je u podkastu MARIO ZNA najavljena SMRT KRALJICE ELIZABETE i to pre 6 meseci (VIDEO)

Kako dodaju, u tom cilju potrebno je da se sa ovim licima obavi i informativni razgovor.

„Takođe, imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise emitovane na TV Pink, na kojima je Ilić ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, potrebno je obaviti informativni razgovor sa njim i na te okolnosti, radi utvđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela „neovlašćeno držanje opojnih droga“.

Naročito je potrebno da se Ilić izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance“, zaključuju iz Tužilaštva.

Tužilaštvo uprkos svim navodima Bake Praseta nije pozvalo Željka Mitrovića na razgovor te je jasno da je i u ovoj epizodi medijske histerije Vučić odabrao stranu starog prijatelja i kuma Ministra Unutrašnjih Poslova, Aleksandra Vulina.

NultaTačka