Srbija Sve vesti

NAKON KRIVIČNE PRIJAVE POKRETA ŽIVIM ZA SRBIJU BOLNICI U PANČEVU KOJA VRŠI SEGREGACIJU PACIJENATA STIGLO IZVINJENJE POVLAČENJE ODLUKE

Protekle nedelje, društvene mreže dostigle su svoj vrhunac nakon što je podeljena fotografija pacijentkinje kojoj je u Pančevačkoj bolnici odbijeno pružanje pomoći zbog toga što nije vakcinisana protiv COVID-19.

Zdrava Srbija se digla na noge i njena objava je postala viralna a prvi koji su reagovali kako bi sprečili dalju segregaciju društva, kršenje ustava i pokušaj bio je ,,Pokret Živi za Srbiju” na čelu sa dr Jovanom Stojković.

Nakon podizanja krivične prijave kao i opomene pred tužbu iz ove bolnice kako se navodi u izjavi ovog pokreta stiglo je izvinjenje i objašnjenje u kojem stoji da ne postoji nikakva ,,Uredba Vlade Rs”, koja je takav sitem segregacije pacijenata dozvolila ili preporučila kako je navedeno u spornom, fotografisanom dokumentu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”