Sve vesti Svet

NAKON OZBILJNIH NAVODA O UMEŠANOSTI KINESKIH VLASTI U POČETAK PANDEMIJE COVID-a 19, KINEZI UZVRAĆAJU UDARAC! NJIHOVA STUDIJA TVRDI DA JE SVE POČELO U AMERICI 2019. GODINE

Nakon opravdanih optužbi na račun Kineske komunističke partije koja ne dozvoljava transparentnu istragu porekla virusa COVID-19 te otkrivanja cele pozadine testiranja ,,dobitka funkcije”, umešanosti Entonija Faučija i Petera Deszaka iz organizacije EcoHealth Alliance koja je finansirala laboratoriju u Vuhanu, kao i detalja vezanih za samo izbijanje pandemije u Kini koje je počelo mnogo ranije kako tvrdi insajder Kineske komunističke partije Kine Vei Jingšeng, kinezi su odlučili da uzvrate udarac te pokušaju da prebace odgovornost direktno na SAD.

Studija objavljena na platformi magazina Čajna Iksiv, kineskom otvorenom skladištu za naučne istraživače, pokazala je da postoji velika mogućnost da je koronavirus počeo da se širi u SAD oko septembra 2019. godine, prenela je Kineska medijska grupa (CMG).

KLUPKO SE ODMOTAVA! INSAJDER KINESKE KOMUNISTIČKE PARTIJE OTKRIVA DA SU SVETSKE VOJNE IGRE 2019 SLUŽILE KAO POLIGON ZA PUŠTANJE VIRUSA U OPTICAJ

Ovu su studiju napisali istraživači sa Univerziteta nauke i tehnologije Kine i Univerziteta Kineske naučne akademije, na osnovu podataka i hibridnih modela.

„Odabirom 12 reprezentativnih regiona u SAD za analizu, utvrđeno je da su se prvi zaraženi, sa 50 odsto verovatnoće, pojavili između avgusta i oktobra 2019. godine, što je ranije od zvanično objavljenog datuma prvog potvrđenog slučaja u toj zemlji – 20. januara, 2020. godine“, napisali su autori.

Korišćenjem iste metodologije, studija je zaključila da je širenje koronavirusa u Kini verovatno počelo pri kraju decembra 2019. godine.

PROČITAJTE- Danas u doba najveće cenzure u kojoj živimo, vi pored prilike da dobijete potrebne informacije imate i zadatak da što više ljudi obavestite o tome. Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima, neka znaju da postoji način da dođu do potrebnih informacija.

O uredniku

Ljudmila Veneditkova