Sve vesti Svet

Naoružani napadač pokušao da uđe u zgradu FBI-ja u Sinsinatiju

Naoružani napadač pokušao da uđe u zgradu FBI-ja u Sinsinatiju

Naoružani napadač ušao je u četvrtak u zgradu FBI-ja u Sinsinatiju i pretio pre nego što je očigledno pobegao, što je navelo policiju da navodno zatvori dva autoputa i uvede blokadu u toj oblasti.

Kancelarija FBI-ja u Sinsinatiju potvrdila je u tvitu da je naoružani osumnjičeni koji je pokušao da se probije u njihovu kancelariju za proveru posetilaca aktivirao alarm i, kada su specijalni agenti reagovali, pobegao je severno na obližnju međudržavnu magistralu 71.

WKEF je izvestio da je osumnjičeni ušao u zgradu naoružan i pretio pre nego što je otišao, što je navelo policiju države Ohajo u poteru automobilima u okrugu Klinton, 20 milja severoistočno od Sinsinatija.

Nekoliko hitaca je ispaljeno u tom području i viđena je osoba kako puca na vlasti iz polja kukuruza, prema navodima svedoka, izvestio je WKRC u Sinsinatiju.

Xiaomi predstavio humanoidnog robota CyberOne(VIDEO)

Prema brojnim izveštajima, zgrada FBI-ja više nije ugrožena.

Agencija za upravljanje vanrednim situacijama okruga Voren je na Tviteru objavila da su putevi u toj oblasti zatvoreni zbog „aktivnog incidenta“, a Agencija za upravljanje vanrednim situacijama okruga Klinton je u objavi na Fejsbuku dodala „zaključajte svoja vrata i ostanite u kući“.

Nulta Tačka/Forbes