Sve vesti Youtube

Naprednjaci masovno potpisuju peticiju protiv “EVRO PRAJDA”- Aleksandar Petrović u BUNKERU (VIDEO)

Naprednjaci masovno potpisuju peticiju protiv "EVRO PRAJDA"- Aleksandar Petrović u BUNKERU (VIDEO)

Izašla je najnovija epizoda podkasta Mario Zna u kojoj je gostovao jedan od učesnika u organizaciji prikupljanja potpisa protiv takozvanog “Evro Prajda” u Beogradu koji je planiran da se održi sredinom septembra.

Aleksandar Petrović (twitte- Inforatnik) ujedno je i osnivač pokreta “Narodna država”, organizacija koja usko sarađuje sa Antiglobalistima Srbije, glavnim zagovornicima borbe protiv “Velikog reseta” i “Nove normalnosti” u Srbiji.

Petrović je u novoj epizodi podkasta otkrio da među desetinama hiljada građana koji su peticiju potpisali ima mnogo članova Napredne stranke te da je Aleksandar Vučić besan na celu zemlju baš iz tog razloga.

Pored teme održavanja Evro Prajda, Mario i Aleksandar dotakli su se svih krucijalnih tema kako na državnom tako i na globalnom nivou. Da li sve države sveta uključujući Rusiju učestvuju u Velikom Resetu, da li su ratovi unapred dogovoreni, šta nas čeka u bliskoj budućnosti i da li smo VEĆ pobedili samo se plaše to da nam kažu? Na ova ali i na mnoga druga jednako važna pitanja dobićete odgovor u emisiji koju već sada možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

NultaTačka/Youtube