Sve vesti Svet

NASTAVLJA SE TALAS SMRTI! ENGLESKI FUDBALER IZNENADA UMRO NA TERENU

NASTAVLJA SE TALAS SMRTI! ENGLESKI FUDBALER IZNENADA UMRO NA TERENU
Pisao Elena Vuk

Britanski fudbaler (35) iznenada je preminuo u Dubaiju nakon “srčanog udara na terenu”.

Alfie Nunn je navodno preminuo nakon što je 27. januara dobio srčani udar dok je igrao fudbal u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Igrač iz Londona, koji je igrao za brojne klubove u jugoistočnom Londonu i Kentu, uključujući Fisher FC, Croydon FC, Canterbury City i Beckenham Town, preselio se u Dubai pre nekoliko godina da radi kao agent za nekretnine.

Kolega u njegovoj firmi Haus&Haus rekao je za Sun Online da je preminuo dok je igrao fudbal u četvrtak popodne.

Alfiejev bivši fizioterapeut u Fisher FC-u, koji također igra u Rotherhitheu, rekao je za The Sun Online da je bio “sjajan momak, kojeg svi vole”.

U saopštenju kluba stoji: „Obavešteni smo da je bivši vezni igrač Fisha Alfie Nunn, koji je redovno nastupao tokom sezone 2015/16, preminuo nakon što je doživio srčani udar dok je igrao u Dubaiju.

“Naše misli su sa Alfievom porodicom i prijateljima u ovom tužnom trenutku.”

Izjava je dalje glasila: „Alfie je odrastao blizu terena našeg St Paula i igrao je za okruge osnovnih škola Bermondsey i Rotherhithe prije nego što je prošao kroz omladinski fudbal i nastupio za Croydon u Isthmian ligi.

Igrao je pod bivšim menadžerom Fišera Deanom Harrisonom u Stansfeldu, a zatim u Beckenham Townu pre nego što se ponovo pridružio Deanu prelaskom u Fisher 2015. nakon kratkih perioda u Whitstable Townu i Erith & Belvedere.

“Alfie je te sezone odigrao 21 nastup za Fish, pre nego što je otišao u Canterbury City.”

Njegov bivši trener u Croydon FC Kris Hollidge je tvitovao: “Ovo mi je učinilo danas, kakav momak. Počivaj u miru Alfie, uvek nasmejan i uvek se veseo.

“Bilo je zadovoljstvo igrati na istoj strani jer je prošao kao 18-godišnjak u Croydon FC-u i protiv njega mnogo puta za razne klubove.”

Drugi fudbaler Peter Parry je tvitovao: “Užasna šteta, Alfie je bio moj bivši saigrač i divan momak.”

Steven Springett je napisao na Twitteru: “Odličan igrač i uvek je teško igrati protiv njega. Neka počiva u miru.”

Dva bivša Alfiejeva kluba, Stansfeld FC i Fisher FC, trebalo bi da igraju jedan protiv drugog u Southern Counties East Football League Challenge Cup-u sledećeg utorka, 1. februara.

U saopštenju, Stansfeld FC navodi da će se minut ćutanja održati pre utakmice na njihovom stadionu Foxbury Avenue u Chislehurst-u, jugoistočni London.

Zvaničnik Ministarstva spoljnih poslova i Commonwealth-a rekao je za The Sun Online: “Pomoćićemo porodici pokojnog Britanca koji je umro u Dubaiju.”

Nulta Tačka/TheSun