Sve vesti Svet

NAUČNIK MIT-a KAŽE DA VAKCINA PROTIV COVID-a MOŽE IZAZVATI NEURODEGENERATIVNE BOLESTI

NAUČNIK MIT-a KAŽE DA VAKCINA PROTIV COVID-a MOŽE IZAZVATI NEURODEGENERATIVNE BOLESTI

Naučnik sa MIT-a upozorila je da vakcina protiv Covid-a može dovesti do neuroloških poremećaja poput Parkinsonove bolesti i kaže da roditelji treba da „učine sve što mogu“ da izbegnu vakcinisanje dece.

U razgovoru sa voditeljkom Fox News-a Laurom Ingraham prošle nedelje, dr Stephanie Seneff, viši naučnik u Laboratoriji za računarske nauke i veštačku inteligenciju MIT-a, govorila je o nalazima iz svog nedavnog istraživačkog rada pod naslovom „Gore od bolesti? Pregled nekih mogućih nenamernih posledica mRNA vakcina protiv COVID-19””.

Upitana šta misli o šemi za trajnu buster vakcinu koja cilja na decu, Senef je istakla: „Pre svega, mislim da je nečuveno davati vakcine mladim ljudima jer oni nemaju rizik – imaju veoma, veoma mali rizik da umru od COVID-a”.

„Dakle, nemaju koristi. A kada pogledate potencijalnu štetu od ovih vakcina, to jednostavno nema nikakvog smisla. I svakako, ponovljeni busteri će biti veoma razorni, mislim, dugoročno. Samo, uradila sam mnogo istraživanja i zaista počinjem da shvatam tačno kako se proces odvija, i to je veoma uznemirujuće”.

Ingraham je direktno pitala Senef da li „roditelj koji je bio pod pritiskom da detetu da ovu vakcinu, šta im kažete večeras?“

„Trebalo bi da učine sve što mogu da to izbegnu, apsolutno sve što mogu“, odgovorila je ona.

Tokom segmenta, Seneff je ponudila vrlo detaljan odgovor na pitanje o mogućim neurodegenerativnim poremećajima opisanim u njenom radu.

EPŠTAJN JE RADIO NA TOME DA IZBRIŠE SVE VEZE SA KLINTONOM

„Nauka nikada nije laka, ali je prilično fascinantno šta se dešava. Vakcina se ubrizgava u ruku, mišićne ćelije se veoma uznemiravaju. Dovode čitavu gomilu trupa. Imunološke ćelije dolaze i same preuzimaju vakcinu. One preuzimaju nanočestice. Počinju da prave spajk protein. Čestice u osnovi podstiču vaše ćelije da proizvode mnogo i mnogo šiljastog proteina u žurbi. Spajk je najotrovniji deo virusa. I ove imune ćelije zatim jure u limfni sistem, mnoge od njih završe u slezini, gde želite da budu da bi proizvele antitela. To je cilj”.

„Dakle, oni su ih dizajnirali i veoma su srećni što vide da završavaju u slezini praveći mnogo šiljastog proteina, a zatim izazivaju imuni odgovor koji proizvodi antitela od strane B ćelija. Ali problem je u tome što su ti zametni centri u slezini zaista centralno mesto gde se razvija Parkinsonova bolest i verovatno mnoge druge neurodegenerativne bolesti. Ali za Parkinsonovu bolest, vrlo je dobro postavljeno da dobijete te proteine poput priona, čak i od infekcija u crevima, imune ćelije ih odvode u slezinu, u te germinativne centre, a zatim počinju da izbacuju egzozome. Ovo su male čestice lipida koje oslobađaju ćelije koje istovaruju taj toksični protein i šalju ga duž vagusnog nerva u mozak. Ovo je nekako dobro poznato s obzirom na Parkinsonovu bolest, i to je model koji koristim. Čini mi se da je ovo savršena postavka za to”.

U svom radu, Seneff je opisala kako vakcine indukuju toksične proteine slične prionima koji mogu izazvati neurodegenerativne bolesti.

„Veb stranica CDC-a o prionskim bolestima navodi da su ’prionske bolesti obično brzo progresivne i uvek fatalne‘“, navodi se u radu. „Sada se veruje da mnoge neurodegenerativne bolesti, uključujući Alchajmerovu, Parkinsonovu bolest i amiotrofičnu lateralnu sklerozu (ALS) mogu biti prionske bolesti, a istraživači su identifikovali specifične proteinske infektivne čestice povezane sa ovim bolestima”.

„Protein šiljaka koji se endogeno generiše od vakcine takođe može negativno da utiče na muške testise“, navodi se u radu, dodajući: „Nekoliko studija je sada pokazalo da protein šiljaka koronavirusa može da dobije pristup ćelijama u testisima preko ACE2 receptora, i da poremeti mušku plodnost”.

Senefina studija završava upozorenjima da mRNA vakcine „sadrže mogućnost potencijalno tragičnih, pa čak i katastrofalnih nepredviđenih posledica“, i izdaje brojne preporuke prakse nadzora o tome kako nastaviti sa šemom vakcinacije, ako uopšte treba nastaviti.

Pročitajte studiju dr Seneff u nastavku:

“Worse Than the Diseas… by adan_infowars

 

NOVI, VELIKI INTERVJU IZ BUNKERA SA NOVINARKOM ARNOM ŠEBALJ!

Nulta Tačka/InfoWars