Sve vesti Svet

Ne verujemo dok ne vidimo kolac! Kraljica Elizabeta je sahranjena a ovo su krvne veze porodice sa Grofom Drakulom

Ne verujemo dok ne vidimo kolac! Kraljica Elizabeta je sahranjena a ovo su krvne veze porodice sa Grofom Drakulom

Mislite da tek tako pišemo o pokojnoj kraljici Elizabeti i stavu da ne verujemo u ništa dok ne vidimo kolac. Nije tek tako, jer danas sahranjena kraljica i njen sin naslednik Čarls potomci su Vlada Cepeša u narodu poznatog kao Grof Drakula

Britanska kraljica Elizabeta Druga sahranjena je u memorijalnoj kapeli kralja DŽordža Šestog u zamku Vindzor, saopštilo je Udruženje za štampu, pozivajući se na Bakingemsku palatu.

Oko 18.30 po Griniču održana je privatna sahrana kojoj su prisustvovali samo kralj i članovi kraljevske porodice. Kraljica je sahranjena zajedno sa suprugom princom Filipom u Memorijalnoj kapeli kralja DŽordža Šestog. Tu su već sahranjeni Elizabetini roditelji kralj DŽordž VI i kraljica Elizabeta, kao i pepeo njene sestre, princeze Margarete, čije je telo kremirano u skladu sa njenim željama.

Ovo će pomoći MNOGIMA- Otkriven način kako da večno budete SLOBODNI

Britanska kraljica Elizabeta Druga, koja je vladala zemljom više od 70 godina, umrla je 8. septembra u Škotskoj u 96. godini. Princ Čarls je postao kralj, uzevši ime Čarls Treći, njegova supruga Kamila je dobila status kraljice supruge.

Krvne veze britanskih monarha sa Grofom Drakulom

Kraljevska porodica ima veze sa nekoliko zemalja širom Evrope, uključujući Rumuniju, i ispostavilo se da je kralj Čarls potomak stvarnog Drakule. Ranije poznat kao princ Čarls, princ od Velsa, Čarls III zapravo poseduje nekoliko imanja u Transilvaniji, naslednik je krvne loze Vlada Cepeša.

Nemilosrdni princ, takođe poznat kao Vlad Cepeš i Vlad III Drakula, poznat je po svojoj okrutnosti prema svojim neprijateljima i nabijanju na kolac. Živeo je u 15. veku i kaže se da je inspirisao Brema Stokera za njegovog čuvenog grofa Drakulu.

Godine 1462, nakon bitke, Vlad je napustio polje ispunjeno hiljadama žrtava nabijenih na kolac. Više od 530 godina kasnije, 1998. godine, kralj Čarls je saznao za svoje veze sa rumunskim vladarom.

On je, zapravo, njegov praunuk preko supruge Džordža V, kraljice Marije, prenosi Romania Tour Store .

Genealoško stablo u The British Chronicles koje je napisao David Hughes podržava ovu tvrdnju.

Na sajtu se dodaje: „Takođe nije tajna da princ Čarls veoma voli Rumuniju, posebno region Transilvanije. Nakon prve posete Transilvaniji 1998. godine saznao je za svoju vezu sa Vladom Cepešom, vezu koju je on je očigledno veoma ponosan.

UN se sprema da optuži Etiopiju za ratne zločine nad pobunjenicima koje finansira šef SZO-a

Pra-pra-prabaka pokojne majke kralja Čarlsa kraljice Elizabete II, mađarska grofica Klaudija Redej, takođe je rođena i odrasla u Transilvaniji u 19. veku.

Kralj Čarls sada poseduje nekoliko imanja u rumunskom regionu – u Viskriju, u dolini Zalanului, u Malancravu i Brebu.

Ova sela su sada postala popularna među turistima.

Viskri je poznat po kućama u pastelnim bojama i utvrđenoj crkvi svetske baštine Uneska.

Kažu da je dolina Zalan nekada pripadala jednom od Charlesovih predaka .

Kažemo vam mi, ništa dok ne vidimo kolac.

NultaTačka