Sve vesti Svet

Nema mesta za bockane! Učiteljica plesa u Francuskoj zabranila časove bockanim učenicima.

Nema mesta za bockane! Učiteljica plesa u Francuskoj zabranila časove bockanim učenicima.

Francuska učiteljica plesa odbija one učenike koji su se vakcinisali, objašnjavajući da nuspojave vakcina još nisu poznate. Učiteljica iz plesnog studija Pole u Troyesu upravo je obavestila svoje učenike da je donela odluku da neće prihvatiti one učenike koji su se vakcinisali protiv COVID 19,  otkriva L’Est Eclair.

Direktorka i osnivačica ove plesne škole, koja je odbila kontakt s novinarima, u e-mailu je svojim članovima škole naglasila da je njena odluka donešena “u potpunom skladu s zaključcima koje sam stekla tokom poslednjeg perioda”.

IMUNITET GRAĐANA BOSNE I HERCEGOVINE vanzemaljski?! Niko živ nije vakcinisan a brojevi obolelih niži nego u Srbiji

Mlada žena objašnjava da se odlučila za ovu odluku, nakon što je “pročitala mnoge elemente i informacije kojima raspolažemo”. “Uzimam u obzir hiljade stvarnih i neotkrivenih nuspojava do danas, uključujući zdravlje žena i ne mogu biti ravnodušna prema njima”, napisala je u svojoj objavi.

“Međutim, ona ne navodi nijednu studiju ili izvor koji izaziva hiljade nuspojava o kojima govori”, panično pišu francuski mediji, dok ih komentatori podsećaju da to ipak nije tako jasno, kako se čini na prvu, te predlažu medijima da pročitaju dokumentaciju Pfizer cepiva.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTEVJU IZ BUNKERA! DOKTOR PROGOVORIO O KORUPCIJI SVOJIH KOLEGA!

NultaTačka/Logično