Region Sve vesti

IMUNITET GRAĐANA BOSNE I HERCEGOVINE vanzemaljski?! Niko živ nije vakcinisan a brojevi obolelih niži nego u Srbiji

IMUNITET GRAĐANA BOSNE I HERCEGOVINE vanzemaljski?! Niko živ nije vakcinisan a brojevi obolelih niži nego u Srbiji

Svima je pozneta “misterija” koja je zatekla celu planetu prošle godine, Bože svašta pa živimo baš u toj misteriji.

Ta misterija počela je da bledi silom prilika, bez obzira na propagandu i pritisak koji dolazi iz “kutije koja govori”.

U tome pomaže prosta logika kojom se ljudi vode. Svako ko zna da sabira, a zna velika većina zatečen je informacijama koje se plasiraju građanima kroz medije, nastavak zastrašivanja, histerija onih uplašenih koji imaju problem sami sa sobom, ništa od toga čini se više ne “pali”.

UPOZNAJTE KINESKOG NAUČNIKA kojeg je finansirao Fauči a koji je umro nakon što je podneo patent za vakcinu

Sreća za one koji su producirali i režiraju “misteriju” je ta što veliki broj građana Srbije ali i zemalja u okruženju nema blizak kontakt sa internetom te isti ne koristi i ne može da dođe do informacija ali i to se iz dana u dan menja te mnogi postaju svesni činjenica koje prosto niko ne može da ospori.

Jedna od takvih činjenica svakako jeste i broj obolelih kao i broj vakcinisanih u Srbiji kao i proglašavanje pobede nad “misterijom” te najavljivanje Indijske sapunice koja nam je pred vratima. Ne znaju više gde udaraju, kaže se u našem narodu.

Kada smo kod tog broja obolelih i vakcinisanih, hajde da se tu zadržimo na kratko i da pogledamo kako te brojke govore više nego što može da kaže bilo koji “stručnjak” ili političar.

Srbija koja “pobeđuje” trenutno ima po zvaničnoj statistici websajta Our World in Data 31,3% ukupno vakcinisanih osoba dok je broj obolelih od COVID 19 za 7. jun 162 osobe.

Reklo bi se da su u pravu, pobeda, uspeli smo, u pravu su bili svi kada su rekli da treba da se vakcinišemo ali da li je to tako, e to pitanje postavite nakon digitalnog preletanja Bosne i Hercegovine, najbliže zemlje iz okruženja, brata ili sestre, zemlje koja otvorenih ruku dočekuje baš nas i sa kojima su hteli neki da priznaju to ili ne najbliži.

U Bosni i Hercegovini se trenutno dešava veliko čudo, čudo kakvo nauka nije mogla da predvidi. Ni Ferguson, ni Fauči, ni Gejts, ni Kon, ni Vučić ni onaj dodik koji jednim okom gleda Doboj, drugim Trebinje, niko od njih nije mogao da očekuje da bosanci imaju imunitet kakav nema niko u Evropi a pogotovo u Srbiji.

Šta se dešava zapravo? Ovako, u Bosni je po jednakoj statistici i jednakim datumima vakcinisano svega 1,3 % stanovništva, da dobro ste pročitali, to je ukupno 43 858 osoba.

 

Ono što je interesantnije od tog broja jeste broj obolelih od COVID 19 a on je na dan 7. Jun bio 106 dok je početkom ovog meseca BiH imala dnevno 0 obolelih.

Kako? Neka neko objasni kako, neka se uradi neka studija i donira krvna plazma iz BiH za ceo svet, komšije, pomozite nam, molimo vas.

Lj.V.