Stav Sve vesti

“Nirnberški zakonik je mrtav, uzrok smrti COVID”- Rabin Mihoel Grin

Nirberški zakonik je mrtav, uzrok smrti COVID- Rabin Mihoel Grin

Piše: Rabin Mihoel Grin

Nirnberški zakonik je upravo umro nakon duge bolesti. Kovid je identifikovan kao zvanični uzrok smrti, ali stručnjaci tvrde da se Kodeks zapravo borio sa smrtnom bolešću u poslednje tri godine, čak i pre nego što je Vuhanski virus debitovao.

Brojni faktori doprineli su nestanku Kodeksa, ali metastatska tiranija je osnovno stanje koje je uglavnom odgovorno za sporu i mučnu smrt Kodeksa.

U stvari, Kodeks je bio na održavanju života od kada su uvedene mere protiv kovida 2020.

Nakon godina sistematskog zlostavljanja i grupnog silovanja od strane SZO, CDC i svetskih vlada, Nirnberški kodeks je konačno podlegao svojim ranama i proglašen mrtvim 30. juna 2022. godine, kada je Vrhovni sud odbio da preduzme mere protiv obaveznih vakcina.

Smrt Kodeksa se takođe poklopila sa nedavnim planovima države Njujork da uspostavi karantinske kampove za ljude kad god država to smatra „neophodnim“.

Umesto tradicionalnog sahranjivanja, Nirnberški zakonik će biti spaljen, jer se njeni ostaci smatraju zaraznom pretnjom po javno zdravlje. „Pravo na informisani pristanak je opasna ideja koja rizikuje da postane virusna i da zarazi mase“, primetio je dr Entoni Fauči iz NIH-a, „tako da se mora pažljivo odlagati kao i svi drugi opasni materijali“.

Anti-vaccine rabbi dismissed by Central Mass. organization

Kada su ga pitali za dokaze koji potkrepljuju njegovu izjavu, Fauči je nestrpljivo odgovorio: „Samo VERUJTE NAUCI. Magazin People je nedavno otkrio da je „Nauka“ srednje ime Entonija Faučija. Dakle, evo ga, ljudi. Nauka je zaista progovorila.

U čast spaljivanja Nirnberškog zakonika, u Aušvicu je rekonstruisan specijalni krematorijum za tu svrhu. Nakon kremacije, njen pepeo će biti razvejan po njenom rodnom mestu, Nirnbergu u Nemačkoj. Prazna urna biće postavljena na vrhu obeliska podignutog u Ujedinjenim nacijama. Ovo će služiti svrsi podsećanja masa – a posebno fundamentalističkih teoretičara zavere – da je Nirnberški zakonik mrtav i da neće vaskrsnuti.

 

Memorijalni spomenik biće postavljen i u Vatikanu, koji je objavio saopštenje kojim se zabranjuju bilo kakvi razgovori o oživljavanju Nirnberškog zakonika. „Uskrsnuće više nije prihvatljivo verovanje za katolike“, rekao je papa Franja.

Glavni izraelski rabinat se složio sa papskom odlukom, kao i skoro sve druge verske ustanove širom sveta. „Ne postoji velika svetska religija koja podržava vaskrsavanje Nirnberškog kodeksa“, napisao je advokat Alan Deršovic.

ACLU se složio. „Ovo nema nikakve veze sa građanskim pravima“, rekao je Entoni Romero, izvršni direktor ACLU-a. „Radi se samo o sebičnosti. Ko ti je dao pravo da prkosiš Velikom dobru?” Takođe je napomenuo da je sam izraz „prava“ odvratan i da ga treba ukinuti, jer implicira da „levica“ ne radi svoj posao.

Rabin Josef I. Braun iz bruklinskog naselja Kraun Hajts pozdravio je smrt Nirnberškog kodeksa. „Vi NE posedujete svoje telo“, vikao je Braun na svoje pristalice na nedavnom snimku. „To NIJE vaš izbor. Samo medicinski i državni organi mogu da odlučuju. Šta misliš ko si ti!?” Zatim je promrmljao nekoliko reči koje su bile nerazumljive. Verovatno nije mogao da pročita uputstva koja mu je diktirao dr Eli Rozen iz Haredi zdravstvene komisije (za koju se veruje da je sponzorisana od strane Rokfelerove fondacije, Gejts fondacije i drugih redukcionista stanovništva).

Govoreći o nerazumljivom, predsednik Bajden se takođe osvrnuo na ovu važnu priliku. Bela kuća proglasila je godišnjicu smrti Nirnberškog zakonika, 30. jun, novim nacionalnim praznikom. Zvaće se „Dan vakcinacije SAD“. Svake godine, smrt Kodeksa će biti proslavljena uvođenjem nove buster doze.

Svi potpuno vakcinisani dobiće slobodan dan na poslu povodom proslave ovog događaja. Svi pojedinci koji nisu u potpunosti vakcinisani biće otpušteni.

Izraelski premijer pozdravio je stvaranje novog praznika kojim se slavi smrt Nirnberškog zakonika. On je rekao da Kneset planira da ovaj datum usvoji kao novi Dan nezavisnosti Izraela, pošto „vakcinacija macht frei“.

Nemačka premijerka je rekla da njena zemlja planira sličan zakon. Oni planiraju masovne mitinge u Nirnbergu i Minhenu da bi sproveli ovaj razvoj događaja.

Nirnberški zakonik, rođen 1947. i umro 2022, imao je sedamdeset pet godina u trenutku smrti. Međutim, mnogi “teoretičari zavere” su tvrdili da je on zapravo mrtav decenijama i da je zapravo izmišljotina od prvog dana! Oni tvrde da nijedna svetska vlada nikada nije priznala ničije pravo na informisani pristanak.

Naravno, ovu teoriju su lako razotkrili društveni mediji fektčekera. Oni ukazuju na dete Nirnberškog kodeksa, Uneskovu Univerzalnu deklaraciju o bioetici i ljudskim pravima, kao dokaz da je kodeks zaista postojao.

Međutim, Univerzalna deklaracija o bioetici i ljudskim pravima je nestala i već dugi niz godina nije poznato gde se ona nalazi.

NASA je pozvana da je potraži u orbiti, ali direktor NASA-e Bill Nelson je izjavio: „Nažalost, izgubili smo tehnologiju za napuštanje spoljašnje atmosfere Zemlje“, tako da nema šanse da se Deklaracija ikada povrati.

Šekler: O Covidu ćemo pričati kao o gripu, rekao sam da vakcina neće biti izlaz iz korone

Nirnberški zakonik je prethodio njenom rođaku, Prvom amandmanu, koji je iznenada preminuo 13. juna 2019. godine, kada je zakonodavno telo države Njujork eliminisalo versko izuzeće od obavezne vakcinacije. Ustav SAD je umro ubrzo nakon toga, 6. januara 2021.

Još jedan od rođaka Kodeksa, naslov VII Zakona o građanskim pravima iz 1964. godine, umro je nedavno kasnije 2021. godine kada je vakcina protiv covida bila obavezna za zaposlene.

„Jevreji” i „biološki inferiorni” su zamenjeni sa „nevakcinisani” i „genetski inferiorni”, ali ostatak formulacije je prilično netaknut.

Milioni ljudi širom sveta žale zbog prerane smrti Nirnberškog kodeksa, ali Klaus Švab iz Svetskog ekonomskog foruma rekao je da nema razloga za tugu. „Ne brinite“ , rekao je gomili ožalošćenih, „nećete ništa posedovati i bićete srećni. Samo jedite bube.”

Počivaj u miru.

NultaTačka/RabinMihoelGrin