Sve vesti Svet

NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA ZA 2022.! INFLACIJA, NESTAŠICA HRANE, KANIBALIZAM! PRELAZAK NA KRIPTOVALUTE I OŽIVLJAVANJE VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA ZA 2022.! INFLACIJA, NESTAŠICA HRANE, KANIBALIZAM! PRELAZAK NA KRIPTOVALUTE I OŽIVLJAVANJE VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Nostradamusova proročanstva mogu ponuditi uvid u globalnu ekonomiju sledeće godine.

Prema proročanstvima davno umrlog francuskog doktora za kugu, astrologa i vidovnjaka Nostradamusa, iduća godina obećava još nestašicu hrane i inflaciju, dok će mnogi tražiti finansijsku stabilnost okretanjem od tradicionalnog novca.

Nostradamus je davne 1555. godine objavio svoje ‘Les Prophéties’ pune predskazanja vekovima. Uprkos činjenici da je njegovo predviđanje poetski nejasno, otvoreno za pregršt tumačenja – i stoga često povezano sa stvarnim događajima nakon što su se navedeni događaji dogodili – astrolog Reda Wigle je u seriji video nekoliko posebno zanimljivih stihova koji izgleda da govore o ekonomiji sledeće godine. Na njih je skrenula pažnju u članku za New York Post.

Inflacija, nestašica hrane, kanibalizam

U jednom odlomku za narednu godinu, Nostradamus je napisao: „ Toliko visoka cena pšenice/Taj čovjek je potresen/Svoje bližnje da jede u svom očaju. ”

Wigle kaže da možda upozorava na visoke cene hrane koje će uticati na troškove života . To se već dešava svuda, sa inflacijom koja je porasla na decenije visoke stope u Velikoj Britaniji , SAD-u , Nemačkoj i gotovo svim drugim velikim ekonomijama, da ne govorimo o manjim. Wigle čak ide tako daleko da tvrdi da proročanstvo predviđa kanibalizam. Možda, međutim, Nostradamus samo govori o onima koji su bolje stojeći koji profitiraju od patnje drugih, što se, prema Wigli, može smatrati svojevrsnim kanibalizmom.

Porast kriptovaluta i nestanak fiat novca

Kako je napisao: „ Kopije zlata i srebra naduvane/Koje su nakon krađe bačene u jezero/Na otkriće da je sve iscrpljeno i raspršeno dugom/Sve skripte i obveznice će biti izbrisane. ”

Wigle tvrdi da Nostradamus ” klima na porast kriptovalute u narednoj godini.” “Kopije zlata i srebra ” se zaista mogu uzeti za kripto žetone koji kopiraju status plemenitih metala kao rezervne imovine. A kripto se zaista širi brzinom trkaćeg automobila Formule-1, s pojavom novih tokena, NFT-ovima i investitorima koji hrle u Metaverse . Poenta ” sve je iscrpljeno ” možda govori o nestanku fiat novca , ” iscrpljenog i raspršenog dugom “. Sve se to sabira, čini se.

Mošus i veštačka inteligencija

Nostradamus je napisao: „ Mesec u punoj noći iznad visoke planine / Novi mudrac sa usamljenim mozgom to vidi / Njegovi učenici pozvani da budu besmrtni / Oči prema jugu. Ruke u nedrima, tela u vatri .”

Wigle vidi ovaj stih kao predviđanje uspona veštačke inteligencije i referencu na vlasnika Tesle i SpaceXa Elona Muska, koji je nedavno premestio svoje sedište iz Kalifornije na jug – u Ostin u Teksasu. U avgustu je Musk najavio Teslin novi ogranak koji će raditi na humanoidnom ” Teslinom botu “. Pa, prema predviđanju astrologa, robot će biti sjajan.

Doom & loom

Očigledno da bi učvrstio svoju titulu proroka propasti, on je takođe napisao: „ Četrdeset godina duga se neće videti/40 godina će se videti svaki dan/Suva zemlja će se sve više osušiti/I biće velikih poplava kada to se vidi. ”

Dakle, nešto zastrašujuće nuklearno moglo bi doći na Zemlju iduće godine, kao i suše i poplave „ biblijski kažnjavajućih razmjera “, kako je rekla Wigle.

NultaTačka