Sve vesti Svet

Nova reklama kreatora Kelvina Klajna uključuje TRUDNOG MUŠKARCA i TRANS ŽENU koji čekaju da se porode (FOTO)

Nova reklama kreatora Kelvina Klajna uključuje TRUDNOG MUŠKARCA i TRANS ŽENU koji čekaju da se porode (FOTO)

Da se svet kraće silaznom putanjom a čovečanstvo klizi na samo dno dokaz je i najnovija reklamna kampanja renomiranog brenda odeće Calvin Klein koji je prevazišao granice novog normalnog.

Naime, u okviru proslave “Dana majki” renomirani brend odeće, Calvin Klein, angažovao je u svojoj novoj kampanji Roberta Betha, trudnog trans muškarca koji se sprema ni manje ni više nego za porođaj.

Kalvin Klajn je putem svojih društvenih mreža objavio seriju slika povodom ovog američkog praznika. “Danas, u znak podrške ženama i majkama širom sveta, ističemo stvarnost novih porodica ”, napisao je brend u svom opisu.

Roberto Bete and Erica Feeh starred in Calvin Klein's Mother's Day campaign.  (Photo: Instagram/@calvinklein).

Na slikama možete videti majčinstvo u međurasnoj porodici, na primer. Porodica koja je izazvala najveći uticaj na mreže je ona koju čine Robert Beth, muški trans muškarac koji je trudan, i Y Erika Fernandes, trans žena, koji takođe čeka da se porodi.

Ne brinite ako ste zbunjeni pa ne znate ko je ovde muško a ko žensko a ko je bio muško pa postao žensko a ko je bio muško pa postao žensko da bi ostao žensko, i mi smo zbunjeni, zgađeni i zbunjeni.

NultaTačka/Zyri