Sve vesti Svet

Nova studija iz Švedske: mRNA vakcine trajno menjaju DNK

Nova studija iz Švedske: mRNA vakcine trajno menjaju DNK

Švedske laboratorijske studije pokazuju da se mRNA iz „vakcina“ zaista integriše u ljudsku ćelijsku DNK. To znači da injekcija Pfizer vakcine, primljena čak i jednom, trajno menja DNK zahvaćenih ćelija.

Više od godinu dana nam je pričano da se mRNA vakcine, uključujući Pfizer i Modernu, ne integrišu u DNK ljudske ćelije.

Ono što članak pokazuje je da in vitro, koristeći liniju ćelija ljudske jetre, Pfizer mRNA vakcina koristi prirodni enzim reverzne transkriptaze nazvan LINE-1, a genetski kod vakcine se reverzno transkribuje u DNK.

Takođe objašnjava da mRNA vakcine zapravo putuje do jetre kao jednog od poželjnih mesta (druga mesta, kao što smo čuli, su jajnici).

Šta to znači? Normalno, naše ćelije rade obrnuto: ćelijsko jezgro, gde se nalazi DNK, izražava određeni DNK kod na osnovu stanja ćelije i proizvodi prirodni, ljudski mesindžer RNK.

Taj informacioni RNK putuje iz jezgra, gde se eksprimira u proteine potrebne za izgradnju ćelije. Ovako rastući organizmi dobijaju različite genetske programe za rast mišićnih ćelija ili moždanih ćelija itd.

Ovaj proces se naziva “transkripcija”.

Dugi niz godina, Centralna dogma molekularne biologije je tvrdila da je „reverzna transkripcija“ — pomeranje genetskog koda iz RNK nazad u ćelijsko jezgro i rekodiranje DNK — nemoguća.

Na kraju su naučnici shvatili da je to moguće pod različitim uslovima. Na primer, HIV RNK virus je u stanju da to uradi i reprogramira našu DNK da proizvede njene kopije. HIV je virus koji izaziva AIDS.

Nije iznenađujuće! Klaus Švab podržao Ukrajinu u sukobu sa Rusijom

Da bi se izvršila reverzna transkripcija, potrebni su enzimi koji se nazivaju „reverzne transkriptaze“. Jedan od njih se zove LINE-1.

Očigledno, Pfizer mRNA vakcina uzrokuje ćelije da proizvode taj LINE-1 enzim, kaže studija.

Nakon što su videli porast reverzne transkriptaze LINE-1, testirali su promene u DNK, uveravajući se da umesto toga analiziraju RNK.

S obzirom na to da Sars-Cov-2 „šiljasti protein“ ima šifru raka iz patenta Moderne 2017’ 9,587,003, neophodno je otkriti implikacije ove reverzne transkripcije i da li vakcinisani sada imaju bilo kakav nepoželjni genetski kod ugrađen u njihovu DNK.

Posebno je interesantno da li ova reverzna transkripcija izazvana mRNK utiče na „zametnu liniju“, kao što su jajnici i spermatozoidi, i da li utiče i na fetus trudnih majki.

Preuzmite studiju ovde.

MARIO ZNA i SAŠA BOROJEVIĆ- Vanredno uključenje- Posle Ukrajine na redu je Srbija

Nulta Tačka/RioTimes