Srbija Sve vesti

NOVI brutalni napadi na Baku Praseta- Tvrde da radi za stranu službu- Ponudio “veseloj” voditeljki da gostuje, ona nije smela

NOVI brutalni napadi na Baku Praseta- Tvrde da radi za stranu službu- Ponudio "veseloj" voditeljki da gostuje, ona nije smela

I ovog jutra Pink je nastavio sa brutalnim napadima na Bogdana Ilića (Baka Prase) optužujući ga bez dokaza za razna kriminalna dela među kojima bez zadrški, na Pinku Ilića označavaju kao “ubicu”.

Voditeljka, poznata po svojim najblaže rečeno čudnim nastupima ispričala je detalje njihovog dopisivanja u jutarnjem programu na Pinku.

Nakon jučerašnje emisije jutarnjeg programa u kojoj je su iznete optužbe na račun Ilića, Baka Prase je emitovao emisiju uživo u kojoj je odgovarao na napade te prozivao vlasnika Pinka Željka Mitrovića i ostale učesnike, glumce u dokumentarnom filmu i jutarnjem programu.

Vegansko/Klimatski aktivisti prave pakao po Velikoj Britaniji- Buše gume na kamionima, sprečavaju distribuciju mleka (VIDEO)

Jovana Jeremić otkrila je da joj je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sinoć u toku emisije poslao poruku u kojoj joj je ponudio 10 evra za gostovanje u njenoj emisiji.

Voditeljka je prvo ispričala kako je jutjubera ranije nekoliko puta zvala u svoje emisije.

“Ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao ‘može, kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 evra. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?’ Nisam mu ništa odgovorila” počela je Jovana, a potom dodala da joj je Baka poslao glasovne poruke.

“Jovana odgovori. Čekamo te u lajvu, hajde. Jovana, molim te, pridruži se našem lajvu. Evo, čak ću ti za sat platiti 20 evra, ali više od toga ne mogu”, rekao je Baka Prase sinoć u glasovnoj poruci na koju Jeremićka nije smela da odgovori.

Ono što ceo napad na Ilića čini još gorim jeste i obeležavanje i crtanje mete na leđa mladića kojeg su jutros u istom programu obeležili kao saradnika stranih službi.

Velike tajne koje su bile skrivene od čovečanstva se OTKRIVAJU- Nova epizoda podkasta Mario ZNA sa Predragom Petkovićem (VIDEO)

Klasična doktrina Napredne stranke, ostalo je još samo da se Aleksandar Vučić oglasi povodom Bake Praseta i da jednom shvatimo gde živimo, ko vodi ovu državu i na koji način nas tretiraju sve zajedno.

NultaTačka