Srbija Sve vesti

Novim paničnim naslovima pokušavaju ponovo da izazovu histeriju! Domaći mediji dižu paniku oko novog Kineskog ptičijeg gripa

Novim paničnim naslovima pokušavaju ponovo da izazovu histeriju! Domaći mediji dižu paniku oko novog Kineskog ptičijeg gripa

Ukoliko ste mislili da su se mediji dozvali pameti i napokon počeli delimično da rade svoj posao, prevarili ste se jer svakako ako neko ne planira da se histerija završi to su onda svakako mediji. Novim paničnim naslovima pokušavaju ponovo da izazovu histeriju.

Naime, nakon vesti da je u Kini pronađen prvi slučaj zaraze kod čoveka virusom ptičijeg gripa H10N3 mediji predvođeni naravno domaćim medijima započeli su novu kampanju histerije, širenja lažnih vesti i panike među građanima Srbije.

Idemo iz početka? Zabeležen prvi slučaj zaražavanja ptičijim gripom N10H3 u svetu

Kako se može videti iz paničnih naslova, čini se da smo gotovi, da nam se ne piše dobro i da treba da počnemo da se pozdravljamo sa svojim najmilijima.

Evo kako je portal Informer preneo informaciju o novom ptičijem gripu:

Ono što je vrlo bitno i što teši kada je reč o sve većem prisustvu ovih naslova jeste činjenica da su mediji svojom propagandom dostigli vrhunac, pravalili inflaciju lažnim informacijama te da ovakve vesti više “ne pale”. Sa druge strane zabrinutost i odgovornost mora ostati prisutna kako bi pre ili kasnije, oni koji manipulišu ovakvim naslovima odgovarali.

Birajte šta čitate vaša Nulta Tačka.