Sve vesti Svet

NOVO! PROJEKAT VERITAS NASTAVLJA SA RASKRINKAVANJEM PFIZER KOMPANIJE (VIDEA)

Pisao Elena Vuk

Sinoć je Projekat Veritas postavio dva nova video snimak, na kojima je naučnik iz kompanije Pfizer Nick Karl.

U prvom video snimku on priznaje da vakcina protiv virusa Covid kompanije za koju radi Pfizer “jednostavno ne funkcioniše” kod nekih ljudi.

Dok u drugom videu on priča o otkrivanju da prirodni imunitet tj. „antitela“ od Covida prolaze „kroz pupčanu vrpcu“ do deteta tokom trudnoće.

 

U ovom snimku, Nick Karl naučnik zaposlen u Pfizer kompaniji priča o prvom eksperimentu koji je radio, u kom je jedna osoba primila dve vakcine i nije imala antitela. Začuđeno je pitao šefa da nisu možda pogrešili. Dok mu je šef odgovorio: “Koga briga. Jednostavno ne radi.”

Novinarka Projekta Veritas: ” Znači vakcine nemaju nikakvu korist?”

Nick: “Ja mislim da je tako. Ne znam, šef mi nije dao dalje da istražujem.”
“Šef se ponašao, kao da mu nije bilo bitno.”
“Verujem, da kod određenog procenta ljudi, ova vakcina nema nikakvo delovanje.”(pričajući o antitelima, koje bi se stekle putem primanja vakcine)

“Stvarno ne znam kako da odgovorim na to.”

“Moj šef je bio kao: Izgleda da ne deluju.” Nick je zatim pitao svog šefa: “Pa kako to ne deluju?” On mu je odgovorio: “Kako god.”

U drugom video snimku Nick Karl, naučnik iz Pfizera otkriva prenos “antitela” Covida tokom trudnoće “kroz pupčanu vrpcu” do bebe.

 

Video započinje tako što novinarka PV započinje razgovor: “Čula sam da žene koje imaju prirodna antitela Covid-a, rađaju bebe već imune na Covid..”

Nick odgovara: “Kada imate prirodna IGG antitela, koja igraju glavnu ulogu kod Covid-a vi njih prenosite putem pupčane vrpce do bebe, tako da na bilo koji način da imate antitela(prirodno/vakcina) oni se tako prenose na bebu.” “Baš sam to pitao šefa pre neki dana.”

Nulta Tačka/ProjectVeritas