Sve vesti Svet

OBAVEZNA VAKCINACIJA U AMERICI PUCA! SAVEZNE AGENCIJE “MEDICARE” I “MEDICAID” IZDALE MEMORANDUM O OBUSTAVLJANJU BAJDENOVE NAREDBE!

U Sjedinjenim Državama puca Bajdenovo obavezno pelcovanje.

Centri za Medicare i Medicaid usluge, savezna agencija odgovorna za upravljanje državnim zdravstvenim programima, izdala je memorandum o obustavljanju njihove primene obaveze koju je izdao Džo Bajden o vakcinama.

U memorandumu, koji je državni tužilac Misurija Eric Schmitt objavio na društvenim mrežama, objašnjava se da CMS „neće sprovoditi novo pravilo u vezi sa vakcinacijom zdravstvenih radnika ili zahtevima za politike i tužbe“ zbog „važećih sudskih zabrana koje zabranjuju sprovođenje ove odredbe .”

U memorandumu se citiraju odvojene odluke Okružnog suda Sjedinjenih Država za istočni okrug Misurija i Okružnog suda Sjedinjenih Država za zapadni okrug Luizijane, koji su izdali zabrane protiv mandata Džoa Bajdena, efektivno ga zaustavljajući pre nego što počne.

„CMS je uložio žalbu na obe ove odluke i podneo je predloge za odlaganje ovih naloga“, dodala je federalna agencija. Boravak će takođe sprečiti CMS da ispita zdravstvene radnike kako bi utvrdio da li su vakcinisani.

„CMS je nedavno izdao memorandum o obustavljanju sprovođenja njihovog mandata vakcine na zdravstvene radnike“, napisao je Šmit, koji je rekao da je pobeda došla „nakon naše pobede na sudu koja je obustavila mandat u ponedeljak“.

Što se tiče pobede koju je Šmit ostvario u Misuriju, National File je 29. novembra izvestio:

U nalogu sudije se kaže: „OVIM SE NALAŽE da se optuženima preliminarno naloži sprovođenje i izvršenje 86 Fed. Reg. 61.555 (5. novembar 2021.), privremeno konačno pravilo sa periodom za komentare pod nazivom „Programi Medicare i Medicaid; Omnibus COVID–19 vakcinacija zdravstvenog osoblja“, protiv bilo kog i svih Medicare– i Medicaid– sertifikovanih provajdera i dobavljača u državama Aljaska, Arkanzas, Ajova, Kanzas, Misuri, Nebraska, Nju Hempšir, Severna Dakota, Južna Dakota i Vajoming do suđenja u meritumu ove radnje ili do daljeg nalaženja ovog suda.“

„Optuženi će odmah prekinuti svu primenu ili primenu Privremenog konačnog pravila sa periodom za prigovor u odnosu na sve dobavljače i dobavljače sa sertifikatom Medicare – i Medicaid – u državama Aljaske, Arkanzasa, Ajove, Kanzasa, Misurija, Nebraske, Nju Hempšira, Severne Dakote, Južne Dakote i Vajominga“, dodao je sud.

NultaTačka/NationalFile