Sve vesti Svet

OFANZIVA SZO-a: EVROPA MORA DA RAZMOTRI UVOĐENJE OBAVEZNE VAKCINACIJE

Pisao Elena Vuk

SZO-u se izgleda ne dopada kako teče vakcinacija u nekim evropskim državama, pa savetuje vlade da uvedu obaveznu vakcinaciju protiv covid-a svojim građanima.

Na Evropskom kontinentu na kojem je prošle nedelje zabeleženo 60 posto slučajeva koronavirusa u svetu treba pojačati i uvesti obaveznu vakcinaciju protiv covid-a, rekao je ključni zvaničnik SZO za Evropu.

Robb Batler opisao je Evropu kao “još jedan epicentar” Covid-19. Butler je za Sky News rekao da je zdrava debata kako bi se podstaklo stanovništvo da se vakciniše. On je priznao da postoje “lekcije istorije… gde su mandati došli na račun poverenja i društvene uključenosti.”

Bivši direktor SZO Anthony Costello pozvao je na oprez tamo gde ljudi već nemaju poverenja u svoje vlade, dodajući da niko ne želi da bude u blokadama, zaključavan ili primoran na obaveznu vakcinaciju protiv covid-a.

KADA SE PALI ALARM?! 2.620 MRTVIH BEBA U VAERS-ovom IZVEŠTAJU NAKON VAKCINACIJE PROTIV COVID-a 19! ZA 11 MESECI VIŠE FETALNIH SMRTNIH SLUČAJEVA NEGO ZA 30 GODINA

Nulta Tačka