Srbija Sve vesti

ONA BI DA VAKCINIŠE SVE?! DR VUKIĆEVIĆ NE BIRA REČI! SVALJUJE KRIVICU NA ONE KOJI NISU PRUŽILI RUKU

Rukovodilac Kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukićević izjavila je da u potpunosti podržava da se za zdravstvene radnike uvede obavezna imunizacija, ocenivši da je nedopustivo to što neće da se vakcinišu i da je neozbiljno i neodgovorno da neko ko radi u kovid bolnici ne bude vakcinisan.

MARIO ZNA OTKRIVA ŠTA JE TO VOJNA VEŽBA ,,BLACKOUT WARFARE”! SPREMANJE ZA APSOLUTNI MRAK!

– Zdravstveni radnici hitno moraju da budu vakcinisani. Obavezna vakcinacija je neophodna za medicinare, ali i za sve zaposlene u javnom sektoru, ljude koji rade u bankama, školama, policiji, vojsci – rekla je Vukićević za list Politika.

Ona je rekla da je u bolnici kojom rukovodi sedela za stolom sa devet medicinskih sestara, njenih bliskih saradnica, a pet nije vakcinisano.

– Kad ih pitam zašto se ne vakcinišu, neke kažu da se plaše, neke da će to učiniti kada se vrate sa odmora, a ima i onih koje povezuju vakcinaciju sa sterilitetom. Imaju potpuno neopravdane strahove i veruju u budalaštine – navela je Vukićević.

Ona je apelovala i na studente medicine da se vakcinišu, ocenivši da student ne može da dođe na vežbe i da radi sa teško bolesnim pacijentima, a da nije primio vakcinu.

– Oni mogu da budu superprenosioci, da nemaju nekih simptoma, ali da prenose viruse – rekla je Vukićević, dodajući i da srednji medicinski kadar po domovima za stare treba obavezno vakcinisati.

VELIKA VEST! ISPLIVAO SNIMAK I DOKUMENT ,,FDA” IZ 2020. GODINE O NUSPOJAVAMA NAKON VAKCINA! TADA JOŠ NIJE NI KRENULA ,,IMUNIZACIJA”! SVE SE VIDI OVDE!

Prema njenim rečima, kovid bolnica u Batajnici je spremna za bilo kakav scenario, a u toj ustanovi trenutno su na lečenju 33 pacijenta, dok je troje intubirano.

– Na sreću, ovih dana je među novozaraženima malo onih za hospitalizaciju. Ne možemo da predvidimo koliko će obolelih biti u narednom periodu, ali sam sigurna da nikada ne može da bude onako strašno kako je bilo – ocenila je Vukićević.

Ona je istakla da je neophodno da se poveća broj vakcinisanih i da će virus nastaviti da traži svoje prenosioce, a to će biti nevakcinisane osobe.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/Politika