Sve vesti Svet

Ovo čeka i nas!? POGLEDAJTE kako je holandska policija danas prebijala POLJOPRIVREDNIKE (VIDEO)

Ovo čeka i nas!? POGLEDAJTE kako je holandska policija danas prebijala POLJOPRIVREDNIKE (VIDEO)

Kao za vreme demonstracija protiv kovid tiranije.

U Holandiji još uvek traju okupljanja i protesti poljoprivrednika kojima preti propast zbog odredaba i zakona koji prete da ugase porodična poljoprivredna gazdinstva a sve pod okriljem borbe protiv klimatskih promena i očuvanja životne sredine.

Dok kod nas takozvani “zeleni” tek hvataju zamajac globalističke politike i ulaze u skupštinu dok sa druge strane promovišu translevičarsku politiku koja više liči na fašizam pravdajući to sve “očuvanjem životne sredine” u Holandiji je takav aktivizam postao i zvanična politika a u toj politici, nema mesta za običnog čoveka, poljoprivrednika.

Protesti koji se dešavaju u Holandiji danas su se odvijali u gradu Almelo gde su poljoprivrednici pokušavali da zaštite mural podrške njihovom protestu kojeg je vlast htela da ukloni.

Baš onako kao i za vreme kovid tiranije, holandska policija je pokazala svoju brutalnost kako se može i videti na snimku ispod ovog teksta, gde možede da posvedočite takozvanim evropskim pravima, demokratiji i jednakosti koja postoji samo u svetu moćnika, ne u svetu običnih smrtnika, Nas.

Oči slobodnog sveta trebalo bi da gledaju dešavanja u Holandiji pošto ono što radi tamošnja vlast već počinju da rade svojim ljudima države poput Kanade i Irske ali i Italije. Mislite da ćemo mi biti pošteđeni? Hoćemo ako ove slike dođu do naših poljoprivrednika, stočara, paora pre nego što ih pojede agenda koja je već otpočela u Srbiji.

NultaTačka