Sve vesti Svet

OVO DO SADA NIJE VIĐENO! AUSTRALIJSKI VODITELJI NA NAJGORI NAČIN IZVREĐALI NOVAKA (VIDEO)

OVO DO SADA NIJE VIĐENO! AUSTRALIJSKI VODITELJI NA NAJGORI NAČIN IZVREĐALI NOVAKA (VIDEO)

Nezapamćeni skandal dogodio se u Australiji tokom vesti o Novaku Đokoviću kada je dvoje TV novinara uputilo niz uvreda na račun svetskog broja jedan, povodom svega što se izdešavalo u poslednje vreme.

Naime, u pauzi tokom snimanja očigledno su pomenuti voditelji pomislili da su kamere i ton isključeni, ali se dogodilo potpuno suprotno.

Sve je dokumentovano i ekspresno je završilo na društvenim mrežama, i jasno je da je nedopustiv način kako su se poneli prema velikom šampionu Novaku Đokoviću, koji je čak devet puta osvajao Australijan open, a pored toga ima i 20 GS titula.

„Kada pogledamo sve ovo, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ne ideš okolo kada si pozitivan.

Pao je preko svojih laži. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče“, komentarisali su voditelji ne sluteći da se sve snima.

I zatim su nastavili.

„Većina ljudi misli da je on s**onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da ništa nije dobio time što je poslat hotel sa migrantima. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki…“, konstatovali su novinari Kanala 7.

Radi se o nezapamćenom i nedopustivom skandalu muškarca i žene koji su se našli u ulozi voditelja, osmehujući se podmuklo dok izgovaraju uvrede na račun Novaka Đokovića.

Jasno je da sve kroz šta prolazi prvi reket sveta u Australiji, da će ga to samo dodatno motivisati da se domogne trofeja, da ispiše istoriju i postane najveći ikada, kao prvi teniser koji je osvojio više od 20 Grend slem trofeja.

NultaTačka/Sputnik