Sve vesti Svet

PA ŠTA JE OVO?! U SRED UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA! JOŠ JEDAN FUDBALER PAO DRŽEĆI SE ZA GRUDI!(VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Još jedan profesionalni fudbaler iznenada se srušio na zemlju, u toku sinoćne utakmice Lige šampiona između Real Madrida i Sheriff Tiraspol u Moldaviji.

26-godišnji krilni igrač Šerif Tiraspola, Adama Traore viđen je kako se hvata za grudi dok je padao na zemlju u 77. minutu.

Napadač Malija je ostao dole dok su medicinari jurili na teren da pomognu, u početku pokušavajući da ga povrate mirisnom soli, ali bez uspeha.

 

“Viđeno je kako odmahuje glavom u odgovorima na pitanja medicinara i na kraju je podignut u sedeći položaj pre nego što su mu pomogli da izađe sa terena i vrati se u svlačionicu”, prenosi Daily Mail.

“Moldavska strana tek treba da navede razloge zašto je Traore patio od bolova u grudima.”

 

Traoreov kolaps dogodio se noć nakon što je drugi igrač, John Fleck iz Sheffield Uniteda, na sličan način pao tokom meča protiv Readinga.

Flek je morao da bude stavljen na nosilima nakon dugotrajnog pružanja pomoći i stavljena mu je maska sa kiseonikom pre nego što je odveden u bolnicu.

Kada je radio stručnjak pokušao da ispita da li je Fleck primio vakcinu protiv COVID-a, emisija uživo je brzo prekinuta.

Kako je ranije glavni nemački list Berliner Zeitung nedavno je objavio izvještaj u kojem pokušava odgovoriti zašto je “neobično veliki broj profesionalnih i amaterskih fudbalera nedavno kolabirao”.

U članku je naveden veliki broj nedavnih slučajeva fudbalera koji su imali problema sa srcem ili su kolabirali na terenu, što je u nekim slučajevima dovelo do smrti.

JOŠ JEDAN FUDBALER PAO U SRED MEČA, PRENOS PREKINUT! BIVŠI PROFESIONALAC POZIVA NA „ISTRAGU“ NAKON ŠTO SE JOŠ JEDAN FUDBALER IZNENADA SRUŠIO NA TERENU

Slične zdravstvene probleme nedavno su imali i drugi profesionalni sportisti, uključujući 24-godišnjeg slovačkog hokejaša Borisa Sádeckýa, koji je tragično preminuo nakon što se srušio na led tokom utakmice prošlog meseca.

Prema izveštaju dr. Yaffa Shir-Raza, došlo je do “petostrukog povećanja iznenadnih srčanih smrti igrača FIFA-e u 2021. godini”.

“Pa šta je uzrok ove iznenadne epidemije?” pita Shir-Raza

Šta bi moglo biti uzrok svih ovih iznenadnih kolapsa inače elitnih, fit i zdravih profesionalnih sportista?

REVAKCINISAN?! JOŠ JEDAN MLADI FUDBALER DOŽIVEO ZASTOJ RADA SRCA! ISLANDSKI REPREZENTATIVAC MORAO DA BUDE REANIMIRAN!

Nulta Tačka/InfoWars