Sve vesti UFO

PENTAGON POTVRDIO VERODOSTOJNOST! SNIMAK NLO-a KOJEG JE “UHVATILA” AMERIČKA MORNARICA: SFERIČNI OBJEKAT NEPOZNATOG POREKLA KOJI NESTAJE U OKEANU (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Snimak snimljen u CIC-u (borbeni informativni centar) USS Omaha 15. jula 2019. na obali San Dijega koji prikazuje neidentifikovani leteći objekat (NLO). To je jedan od nekoliko incidenata kada su američki ratni brodovi bili ono što se činilo kontinuirano promatrano od više objekata nepoznatog porekla.

Pentagon je potvrdio ova curenja informacija koja očigledno istražuje Radna grupa za neidentifikovane vazdušne pojave (UAPTF) Ministarstva odbrane.

Pentagon je takođe potvrdio da je i ovaj video autentičan.

Debrief se obratio Pentagonu u vezi sa video snimkom koji je nedavno procurio i pitao ga može li se potvrditi da je autentičan i da li ga je stvarno snimilo mornaričko osoblje na brodu USS Omaha. “Mogu potvrditi da je video snimak snimilo osoblje mornarice i da ga je UAPTF uključio u svoja tekuća ispitivanja”, rekla je zvaničnica Pentagona Susan Gough u odgovoru e-poštom.

U videu, vidi se mali sferni objekat kako lebdi, menja smer, leti iznad okeana i takođe je sposoban da “leti” pod vodom, kako se čini. Mornaričke podmornice su tražile predmet, ali ništa nisu pronašle. Ovaj objekat je snimljen korišćenjem Night Vision i FLIR tehnologija, a praćen je i na vojnom radaru. Objavio je istraživač filmski režiser Jeremy Corbell.

Jedna stvar koju je važno naglasiti je činjenica da vojni susreti sa NLO-ima nisu novi fenomen, zapravo se to dešavalo i desetinama godina ranije.

Prijavljeni fenomen je nešto stvarno, a ne vizionarsko ili fiktivno… Prijavljene operativne karakteristike kao što su ekstremne stope penjanja, manevrisanje, (posebno u okretanju), u radnjama koje se moraju smatrati izbegavajućim kada ih primete ili kontaktiraju prijateljski avioni i radari, daju verovanje u mogućnost da se neki od objekata kontrolišu bilo ručno, automatski ili daljinski. – Izjavio je General Nathan Twining, američko ratno vazduhoplovstva, 1947.

Čini se da su uobičajene teme među ovim objektima, na osnovu našeg istraživanja, manevri izbegavanja, kao i sposobnost da se putuje brzinom i izvodi manevre koje nijedna poznata veštačka mašina ne može. Nije neuobičajeno da ova „vozila“ ulaze i izlaze iz naših okeana, i ono što se čini da se materijalizuje i dematerijalizuje, pokreću i zaustavljaju se na sekund, dele se na više objekata i još mnogo toga. U jednom incidentu koji je objavila američka mornarica 2016., pilot je opisao jedan od objekata koji se spustio sa 60.000 stopa i zaustavio se tačno iznad površine okeana, u trenutku.

Kritični kvarovi na opremi, poput radara i sistema naoružanja koji se gase, takođe se čini uobičajenim u različitim slučajevima dokumentovanih susreta sa vojnim avionima. U Iranu 1976. godine kada su vojni avioni pokušali pucati na jedan od ovih objekata. U tom trenutku njihovo oružje i elektronski sistemi bili su „paralizovani“. Kako su stanari ili “kontrolori” ovih objekata mogli znati u kojem trenutku će biti pucano na njih?

Što se tiče toga šta su ti objekti, odakle dolaze, zašto odjednom mejnstrim legitimiše ovu temu nakon godina tajnovitosti i ismejavanja, uticaja na ljudsku svest i više.

Oslanjanje na mejnstrim medije kao i na vladu da nam stalno govore šta je nešto, po našem mišljenju, nije najinteligentnija stvar. Godine laži, propagande (manipulacije percepcijom) o raznim globalnim temama jasno pokazuju da je nezavisna istraga o ovom pitanju veoma važna.

Nulta Tačka/ThePulse