Sve vesti Svet

PIONIR mRNA VAKCINA ZABRINUT!DR MALONE PODELIO DOKAZE! NAJVEĆI BROJ OBOLELIH OD COVID-a U ZEMLJAMA SA NAJVEĆIM BROJEM VAKCINISANOG STANOVNIŠTVA!

Dr. Robert Malone, pionir na polju mRNA vakcina, podelio je u petak niz na Tviteru koji iznosi uznemiravajuće činjenice: zemlje sa najvećim brojem vakcinisanih stanovnika beleže najveće brojeve novih COVID-19 slučajeva, dok najmanje vakcinisane zemlje ne.

,,Ovo me prilično brine”, tvitovao je Malone, ugrađujući druge objave koje je objavio profil Corona Realism.

Evo šta je zabrinulo Malonea:

,,Nešto vrlo čudno se dešava:

U Evropi vidimo skok obolelih u zemljama u kojima je veći deo populacije već vakcinisana. U isto vreme 15 zemalja koje imaju najmanji broj vakcinisanih činis se da nemaju nikakve probleme.

Jednom će ovaj problem postati bolan za one koji pokušavaju da ga pojasne.

Nisam ni spomenuo Gibraltat koji tvrdi da je vakcinisao sve svoje građane. Zašto se onda diže broj obolelih i ne pričam o turistima već o stanovnicima.

Kipar, većina stanovništva vakcinisano, najveći skok obolelih na svetu.

Šta je specijalno sa malom zemljom Butan, vakcinisali su 64% svog stanovništva u jednoj nedelji. Neposredno nakon vakcinacije krenulo je sa povećanjem brojki.

Ali šta je sa 100% vakcinisanim slučajevima. Evo, 1600 revakcinisanih vojnika na britanskom ratnom brodu Queen Elizabeth, uz svu higijenu, sve mere.

Dva meseca kasnije.

1 od 16 su zaraženi (to je veći rezultat nego na zemlji)