Sve vesti UFO

PITANJE KOJE JE UVEK TU NEGDE: DA LI SMO VEĆ BILI DOMAĆINI EKSTRA-DIMENZIONALNIH VRSTA ŽIVOTA?

Pisao Elena Vuk

Da li stavrno, ali ozbiljno, verujete da smo mi jedini inteligentni “stvorovi” u univerzumu? I da u tolikom svemiru, nema nikog, sem nas na zemlji. Ne verujem. Samo da napomenem, mi nismo sami na planeti, Zemlju delimo sa životinjama, insektima, biljkama, virusima, bakterijama. Mi kao ljudi, uopšte nismo sami, ni na Zemlji, a ni u univerzumu.

Da li nas neko, koje malo pametniji od nas, posećuje? Verovatno da, šanse za to su prilično velike. Ima toliko toga što tek treba da otkrijemo o pravoj prirodi naše stvarnosti. A ako mislite drugačije, samo pogledajte dokle smo stigli u proteklih 100 godina, to menja um.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Kada je u pitanju fenomen NLO-a, koji je sada uspešno prešao iz teorije zavere u mejnstrim razgovor, mogućnost da su ovi objekti sa druge planete, ili čak možda druge dimenzije, sve je spremno za diskusiju.

Postoji mnogo dostupnih dokaza za početak istraživanja ovog pravca. Ne samo da vidimo te objekte snimljene na radaru dok ih piloti istovremeno posmatraju, već postoji i mnoštvo navodnih priča o „kontaktima“ između onih koji su u tim objektima i ljudskih civila kojih je previše da bi se lako moglo zanemariti. Nažalost, ove kontaktne priče se izbegavaju tokom ovog nedavnog talasa otkrivanja NLO-a, a među masama nema osećaja radoznalosti da se sazna šta su ljudi doživeli. Umesto toga, postoji sumnja i preterano poverenje u „ono što će vlada sledeće reći“.

Oni od nas koji nisu bili svesni da su ti predmeti stvarni, verovatno su sada dobro svesni, ili bar imaju neku vrstu znanja o postojanju tih fenomena. To je plus. Ali šta je sada sa pitanjem šta su oni, ko njima upravlja i tako dalje?

U dugo očekivanom izveštaju Pentagona o NLO-ima, priznata je klasifikacija ove pojave pod nazivom „drugo“, aludirajući na činjenicu da su te letelice možda vanzemaljskog porekla. Očigledna istina je da, kada vidimo ove letelice na nebu, još ne znamo šta su, ali nema štete u znatiželjnom nagađanju na osnovu celokupnih informacija koje imamo.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Platon je jednom rekao, kako je dokumentovano u Fedonu:

A na Zemlji su životinje i ljudi, neki u srednjem regionu, drugi (elementali) koji prebivaju oko vazduha dok mi boravimo oko mora; drugi na ostrvima kojima vazduh kruži, u blizini kontinenta; i jednom rečju, oni koriste vazduh kao što smo mi vodu i more, a etar je za njih ono što je vazduh za nas.

Istina je da veliki deo naše „stvarnosti“ nije ni opažljiv ljudskim čulima. Možemo videti samo unutar male frekvencije čitavog spektra vidljive svetlosti. Da bismo posmatrali ovaj spektar, koristimo posebnu opremu poput infracrvenih teleskopa, ali ko zna koji objekti ili život postoje izvan mogućnosti naše trenutne tehnologije?

Kvantna mehanika i pojava nauke o post-materijalima pokazali su nam da postoje „nevidljivi“ delovi onoga za šta smatramo da je naš fizički i materijalni svet koji čine njegovu ogromnu većinu. Neki su, poput Platona, ovo nazivali eterom ili etrom.

Ko može reći da život ne stanuje u ovim krajevima? Možda neki od ovih objekata potiču odatle ili kako biste mogli reći, upravo ovde na Zemlji. Oni mogu biti ne samo sa drugih planeta, već i iz drugih dimenzija ili planeta unutar drugih dimenzija.

Još jedan zanimljiv citat iz antičke filozofije:

I dozvolili su Apoloniju da postavlja pitanja; i upitao ih je šta misle da je kosmos sastavljen; ali su oni odgovorili; “Od elemenata.” “Ima li onda četiri?” upitao. “Ne četiri”, rekao je Larchas, “već pet.” „A kako može postojati peti“, rekao je Apolonije, „pored vode i vazduha, zemlje i vatre?“ „Postoji etar“, odgovorio je drugi, „koji moramo smatrati materijalom od kojeg su bogovi sačinjeni; jer kao što sva smrtna stvorenja udišu vazduh, tako i besmrtne i božanske prirode udišu etar. ” „Da li ja“, rekao je Apolonije, „smatram svemir živim bićem?“ “Da”, rekao je drugi. – Život Apolonija Tijanskog, Filostrat, 220AD

Čovečanstvo je oduvek oklevalo da prihvati mogućnosti koje se ne uklapaju u okvir prihvaćene stvarnosti. Da li to ponovo radimo danas?

Ispod je zanimljiv citat iz dokumenta FBI-ja sa kojeg je skinuta oznaka tajnosti i koji razmatra prirodu ovih objekata.

Tela posetilaca, kao i zanati, automatski se materijalizuju pri ulasku u brzinu vibracije naše guste materije … Oni po volji ponovo ulaze u etar i tako jednostavno nestaju iz našeg vida, bez traga … Regija iz koje dolaze NIJE astralni nivo, već odgovara Lakama ili Talama. Oni koji proučavaju ezoterijska pitanja razumeće ove pojmove. “- Deklasifikovani dokument FBI -a.

Mnoge drevne kulture imaju priče i tekstove koji se odnose na „magične“ i „mitske“ zemlje koje koegzistiraju zajedno sa našom stvarnošću. Da li su ova mesta stvarna fizička mesta, ili mesta koja borave u „drugoj dimenziji“, bila je predmet velikih rasprava u raznim materijalima tokom vekova. Ove priče se mogu naći u drevnom budizmu i vedskoj filozofiji, zajedno sa usmenim pričama koje se prenose iz domorodačkih kultura širom sveta.

Prema Paracelsusu, nemačko-švajcarskom lekaru i alhemičaru (poput Issac Newton) koji je uspostavio ulogu hemije u medicini, u svom delu Philosophia Occulta, u prevodu:

Čovek živi u spoljašnjim elementima, a elementali u unutrašnjim. Ovi poslednji imaju stanove i odeću, manire i običaje, jezike i vlastite vlade, u istom smislu kao što pčele imaju svoje matice i stada životinja za svoje vođe.” – Tajna učenja svih doba, enciklopedijski prikaz masonske, hermetičke, kabalističke i rozenkrojcerske simboličke filozofije, 1928, Manli P. Hall

Ono što je takođe zanimljivo je da se ovi objekti često posmatraju kako ulaze ili izlaze iz naših okeana. Ponekad kada „odlete“ ne izgleda da „odlete“, već se dematerijalizuju. U drugim slučajevima primećeno je njihovo „poletanje“ ogromnom brzinom.

Poenta je u tome što bi moglo postojati više različitih objašnjenja, a velika je verovatnoća da svi objekti ne potiču iz istog izvora.

U važnom smo trenutku da ovo čudo preispitamo. Podsetimo se da je bilo vreme kada su naučnici poput Galileja bili osuđivani zbog svojih otkrića i ideja koje su izneli. Da li smo danas zaista drugačiji? Koliko su otvoreni ili umovi za koncepte stvarnosti koji se ne uklapaju u okvir?

Izgleda da teme poput NLO-a moraju da se predstave u glavnim medijima pre nego što većina to shvati kao legitimnu, jer kao i danas, većina veruje TV aparatima pre nego svojim očima ili mislima. Pre manje od jedne decenije, dokazi o postojanju ovih objekata bili su već veoma jaki, ali ipak nam moraju reći vlada ili glavni mediji pre nego što ih opšta populacija shvati kao stvarne?

Da li ovo naglašava koliko se čovečanstvo oslanjalo na ove ograničene izvore informacija? Koje su implikacije toga? Kao i kod mnogih geopolitičkih pitanja, teško je verovati mejnstrim medijima ili vladi da dobiju tačan prikaz onoga što se zaista dešava.

Možda će ove objekte naslikati kao pretnju, iako veliku većinu vremena ti objekti izvode manevre izbegavanja kako bi izbegli naše avione. Izgleda da smo mi ti koji ih jure.

Jer, oni bi nam rekli istinu, zar ne, kao što to čine sada sa ovom plandemijom!

“Posetioci” iz drugih dimenzija njima ne idu u prilog, možda su ima veća pretnja nego mi sa Zemlje.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Za meze:

https://archive.org/stream/indiantravelsofa00priarich/indiantravelsofa00priarich_djvu.txt

https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/ThePulse