Sve vesti Svet

POGLEDAJTE: AUSTRALIJSKI MINISTAR ZDRAVLJA NAJAVLJUJE DA ĆE 24.000 UČENIKA BITI VAKCINISANO NA STADIONU BEZ RODITELJSKOG NADZORA

Jedan australijski političar rekao je roditeljima da će 24.000 dece biti izvedeno na stadion, kako bi primili eksperimentalnu vakcinu COVID-19 bez njihovog prisustva.

Ministar zdravlja i medicinskih istraživanja Novog Južnog Velsa, Brad Hazzard, dao je uznemirujuću najavu na konferenciji za novinare, ranije ovog meseca, nazivajući uslovljavanje vakcinacije učenika da bi na jasen pohađali školu kao “zlatnu priliku”.

„Možda te mama i tata mogu dovesti. Može vas dovesti mama ili tata, ili neko od vaše porodice. Uverite se da ostanu izvan arene, jer ne želimo da previše ljudi šeta i luta u areni“, rekao je Hazzard. „Napravite neki dogovor da vas, nakon što dobijete pristup toj zlatnoj prilici vakcinacije, oni sačekaju napolju”.

Hazzard se potrudio da roditelji shvate da im neće biti dozvoljeno da uđu u Kudos Bank Arenu u Olimpijskom parku u Sidneju dok im deca budu primala vakcinu.

„Želim da naglasim mamama i tatama da će vaša deca biti dobro zbrinuta unutra. Kad stignu, biće ugošćeni i vođeni od strane naših ljudi“, insistirao je Hazzard.

„Imaćemo medicinske sestre, imaćemo neke smernice za mlade, imaćemo neke mlade policajce samo da ih provedu kuda da idu. Paziće se na njih svakog trenutka na stadionu i biće dobro zbrinuti tako da mame i tate ne treba da se osećaju zabrinuto.”

Počevši od prošle nedelje, učenike su okupljali i uvodili na stadion Olympic Park u Sidenju australijski vojnici, da bi primili Pfizer vakcine.

Unutra su učenici na džambo ekranu dočekani sa jezivom porukom javnog servisa, nalik Velikom Bratu, koju je prenela liderka Australijske liberalne partije Gladis Berejiklian.

 

Učenici su dužni da dobiju vakcinu da bi pošli u školu ove jeseni, što su političari okarakterisali kao „kartu za slobodu“.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA UGOSTIO JE VLADIMIRA ČIČAREVIĆA