Sve vesti Svet

Pokušaće sve! Ko se vakciniše dobija džoint! To nije sve, i zavisnicima od alkohola sleduje podsticaj

Pokušaće sve! Ko se vakciniše dobija džoint! To nije sve, i zavisnicima od alkohola sleduje podsticaj

Država Wašington je dozvolila licenciranim trgovcima marihuane da besplatno dele istu kao podsticaj svim građanima koji se budu vakcinisali protiv COVID 19 u ambulantama koje se nalaze u sklopu tih maloprodajnih preduzeća.

Iako smo dokumentovali brojne druge države koje nude novčane nagrade u stilu lutrije za stanovnike koji se vakcinišu, Wašington je prvi pokušao da privuče ljude upotrebom droge koja još uvek nije legalna na saveznom nivou.

Novo iz BUNKERA! Miroslav Parović, od Srbije do globalnih dešavanja i uticaja tehnologije na sve nas

Odbor za alkoholna pića i kanabis u državi Wašington naziva ovaj program ” Džoint za ubod”, -promocija za podršku vakcinacije, kako je izjavila ova organizacija u ponedeljak veče.

”U pokušaju da podrži vakcinaciju protiv KOVID 19, Odbor za alkoholna pića i kanabis danas je najavio da će pružiti privremeni dodatak državnim licenciranim trgovcima kanabisom da uruče jedan džoint besplatno odraslim potrošačima koji se budu vakcinisali u ambulantama koje se nalaze u sklopu ovih maloprodajnih objekata za prodaju kanabisa”, izjavila je ova organizacija.

Pravila uključuju sledece:
– Ovaj vid usluge će jedino biti priznat ukoliko se lice koje participira za ovakvu vrstu promocije vakciniše na licu mesta u sklopu tog maloprodajnog objekta za prodaju kanabisa.

– Samo jedan džoint je dozvoljen besplatno za lica koja primaju prvu ili svoju drugu dozu vakcine protiv KOVID 19.

– Promocija besplatnog džointa za vakcinaciju mora se preuzeti nakon iste i ne može se odložiti za neki drugi dan ili je preuzeti u nekom drugom maloprodajnom objektu.

HIT! Tramp poručio Bajdenu da ne zaspi u toku sastanka sa Putinom

– Objekti za prodaju kanabisa mogu izvršiti ovu vrstu usluge samo osobama koje imaju 21 godinu i više.

– Svaka klinika za vakcinisanje koja se nalazi na licenciranoj maloprodajnoj lokaciji mora biti u skladu sa svim zahtevima starosnih ograničenja za prodaju kanabisa.

– Promocija besplatnog džointa može se obezbediti samo od strane ovih maloprodajnih preduzeća.

A ako ste alkoholičar, a ne pušač, odbor je takođe obezbedio i promociju uz koju ide pivo, vino ili koktel za sve koji će se vakcinisati do 30. juna. Zaista ubeđujuće, zar ne ?