Srbija Sve vesti

PONOVO ĆE UDARITI NA UGOSTITELJE! DR BRANISLAV TIODOROVIĆ OTKRIO KO JE PRVI NA LISTI ZA ZATVARANJA KOJA SLEDE

Noćni klubovi u Srbiji biće zatvoreni ukoliko broj zaraženih na dnevnom nivou bude premašio 1.000, najavio je član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona Branislav Tiodorović, a prenose mediji.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

U tom slučaju, prema njegovim rečima, biće ograničeno i radno vreme ugostiteljskih objekata.

– Niko ne pomišlja na ponovno uvođenje policijskog časa, ali će nam sledovati ograničeno sedenje u lokalima i ponovno gašenje noćnog života, rekao je Tiodorović.

On je pozvao građane da avgust iskoriste da se vakcinišu, jer će to svima obezbediti mirniju i sigurniju jesen, prenose beogradski mediji.

VEČERAS OD 20h UŽIVO! NAJGLEDANIJA EMISIJA NA BALKANU! MARIO ZNA!

Trenutna situacija kada je reč o obolelima od famoznog Vuhanskog virusa je takva da se primećuje rast kako objavljuju zvaničnici te je juče registrovano 792 inficiranih a 733 je hospitalizovano dok još uvek ne postoje uvidi u jasne brojke, informacije vezane za obolele što javnost opravdano nagoni da misle da se iza ovih brojki krije ,,mali patuljak” koji te brojke i namešta.