Srbija Sve vesti

Ponovo su prevarili naivne! Vučić najavio sastanak sa Đilasom početkom iduće nedelje

Ponovo su prevarili naivne! Vučić najavio sastanak sa Đilasom početkom iduće nedelje

I dok su korisne budale označavale svakog pojedinca u Srbiji kao radnike udbe ili službe, zaluđujući naivnu javnost i uveravajući ih da su svi plaćeni planiralo se ono što će se uskoro i ostvariti a to je sastanak dva “druga” koji jedan drugog toliko mrze da postoje velike šanse da zajedno naprave vlast i tako sve one koji su verovali u one priče pomenute na početku ovog pasusa zauvek označe kao naivne budale.

Kako prenose mejnstrim mediji u vlasništvu Dragana Đilasa i Vučića predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sastanak sa liderom opozicione Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom kojeg je optužio za najveće krađe državnog novca ikada već za početak naredne nedelje.

„Ja ću već sutra biti u Beogradu i onda ćemo upututi poziv najverovatnije za ponedeljak, najkasnije utorak“, rekao je Vučić novinarima nakon održane vojne vežbe „Vatreni štit“ na Pasuljanskim livadama.

Vučić je rekao da je pregledano na „stotine džakova“ i da je sve „čisto kao suza“.

“Desilo se da u dva džaka imamo po dva glasa manje. Šta sada ima veze glas ili dva ako to ne menja ništa”, izjavio je Vučić.

“Došla je neka žena iz Jeremićeve stranke, ljudi iz Dveri i Ujedinjenih za pobedu, svi su oni pregledali stotine džakova, sve je čisto kao suza”, dodao je predsednik Srbije.

Vučić je naveo kako bi “bilo civilizovani da neki čestitaju pobednicima”.

“To su dečje bolesti naše demokratije i činjenici da u eri socijalnih mreža morate da se pravdate nekome za rezultate”, izjavio je Vučić.

NultaTačka/Mediji