Sve vesti Svet

Posle povlačenja proizvoda iz Britanije, Ferero povlači određene proizvode i iz BIH

Posle povlačenja proizvoda iz Britanije, Ferero povlači određene proizvode i iz BIH

Kompanija „Ferero“ odlučila je da, kao meru opreza, dobrovoljno povuče iz prodaje u BiH proizvod „Kinder šokobons“ (Kinder schokobons), proizveden u Belgiji.

„Ferero“ sarađuje sa nadležnim telima za sigurnost hrane zbog moguće povezanosti s pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van teritorija BiH. Nedavno su određeni Kinder proizvodi povučeni sa tržišta Velike Britanije. Iako prilikom stavljanja ‘Kinder‘ proizvoda na tržište, nijedan proizvod nije bio pozitivan na salmonelu i nismo primili nijednu pritužbu potrošača, ovo shvatamo vrlo ozbiljno jer nam je zaštita potrošača uvek na prvom mestu“, saopštili su iz kompanije.

„Ferero“ je kao meru opreza odlučio dobrovoljno da povuče iz prodaje u BiH proizvod „Kinder šokobons“ sa određenim lot brojevima, proizveden u Belgiji.

Iz kompanije „Ferero“ navode da sarađuju sa distributerom kako bi osigurali da navedeni „Kinder“ proizvodi više ne budu u prodaji.

Svi ostali „Ferero“ proizvodi, uključujući „Kinder“ proizvode, nisu obuhvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje, prenosi RTRS.

„Ako imate neki od navedenih ‘Kinder‘ proizvoda, savetujemo vam da ih ne konzumirate. Zadržite ‘Kinder‘ proizvod i kontaktirajte ‘Ferero‘ odeljenje za odnose s potrošačima na mejl potrosacki-servis@ferrero.com, koji će vam rado pomoći“, naveli su iz kompanije „Ferero“.

MARIO ZNA i DRAGAN VUJIČIĆ- Imaju TRI virusa spremna za JESEN- Bajdena će zameniti Mišel Obama

Nulta Tačka/Sputnik